BA ændrer hjemmeside

LUFTFART: British Airways har ommøbleret ba.com, så den i følge flyselskabet har fået et new look, der vil gøre bookinger nemmere – også fra mobiltelefoner og tablets.

De nye features på ba.com gør bookingprocessen nemmere såvel når det blot gælder flyrejser som hele feriepakker. Det er sket ved, at de mest relevante informationer vises så tidligt som muligt i bookingprocessen lige som den teknologi, der understøtter hjemmesiden, er blevet mere pålidelig, oplyser Oneworld-medlemmet.

En nyhed er også, at når BA’s passagerer logger på deres konto hos flyselskabet, så vises deres kommende flyvninger med selskabet nu med det samme – denne funktion lå før i et andet område, hedder det.

Ligeledes har British Airways samlet informationer om bonuspoint til selskabet i en ny sektion, ‘my account details’.

BA har også optimeret såvel ba.com samt selskabets øvrige elektroniske salgsplatforme, så de er mere brugervenlige overfor mobiltelefoner og tablets – herunder med konstante opdateringer af indhold.

Det nye look er foreløbig til rådighed for passagerer der flyver fra Storbritannien, og bliver rullet ud på BA’s øvrige markeder de kommende måneder.

British Airways lover, at ændringerne, herunder på ba.com, alle har samme høje sikkerhedsniveau, som flyselskabet i dag tilbyder via sine online booking funktioner.

Selskabet er også på vej med nye tiltag, der skal hjælpe passagerer efter bookingen er gennemført. Disse programmer præsenteres i løbet af næste år. Her kommer også nyt design på hjemmesiderne, der skal hjælpe passagerer, som for eksempel har problemer med synet.

Relaterede artikler:

IT-nedbrud dyrt for British Airways

Stort erhvervsrejsebureau lander aftale med British Airways og Iberia

Qatar Airways køber mere af British Airways

 

x

Læs Også

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Turkish Airlines har nu over 300 destinationer

Det tyrkiske Star Alliance-medlem var i forvejen det flyselskab i verden med ruter til flest lande. Men åbningen af sin destination nummer 301 betjener Turkish Airlines nu 121 lande.

London-lufthavn vil være endnu større

Londons tredjestørste lufthavn forventer inden for 10 år at øge sit passagertal med otte millioner. Stansted vil også tiltrække flere oversøiske ruter til blandt andet Kina og USA.