Aeroflot køber Airbus-fly


Russiske Aeroflot er i fuld gang med omdannelsen til et moderne flyselskab. I sidste uge kunne selskabet glædestrålende meddele, at man nu havde fået indført mulighed for online booking på sin webside – dog indtil videre kun på et fåtal af destinationerne. Og nu fortæller den russiske carrier, at man har bestilt i alt 22 nye Airbus A350-XWB maskiner.Desuden har man udvidet sin allerede eksisterende bestilling af A330-200 fly med 10 styks.

Betegnelsen XWB står for Extra Wide Body, og indikerer, at den nye Airbus-model er konstrueret med et ekstra bredt flyskrog. Flyet kan medbringe op til 350 passagerer og har en rækkevidde på små 16.000 kilometer i den normale version.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.