The Deck i Hong Kong International Airport (Foto: Cathay Pacific)

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cathay Pacific offentliggjorde i sommeren 2017, at det kinesiske oneworld-selskab fra den 2. maj 2018 åbner en direkte rute mellem København og Hong Kong.

Det bliver første gang i 19 år, at der flyves direkte mellem de to byer. Men de direkte flyvninger til den kinesiske millionby er ikke det det eneste, som de kommende passagerer hos Cathay Pacific kan glæde sig over.

Cathay Pacific har nemlig offentliggjort, at flyselskabet den 22. marts 2018 åbner en helt ny mere end 800 kvadrameter stor lounge tæt ved gate 16 i Terminal 1 i Hong Kong International Airport.

God restaurantoplevelse
The Deck, som loungen kommer til at hedde, vil fungere som en oase for de rejsende, og Cathay Pacific lægger ikke skjul på, at den nye lounge vil være med til at gøre rejsen til en luksuriøs oplevelse.

Ventetiden, inden passagererne kan stige ombord i et af de nye Airbus A350-900 fly med kurs mod København, kan meget bekvemt bruges til at blive frisket lidt op i et af de otte eksklusive baderum.

Restaurantoplevelsen er en af grundstenene i Cathay Pacific lounges. Det kommer også til at gælde i The Deck, hvor passagerne blandt andet kan prøve nogle af de forskellige lokale specialiteter, som serveres i loungens Noodle Bar. Er der kort tid til boarding kan de rejsende forsyne sig med lidt hurtigt at spise og drikke på The Terrace.

’Just like home’
Indenfor hotelverdenen bruges termen ’a home away from home’ ofte om hoteller, hvor selve indretningen er med til at skabe en følelse af hjemlig hygge.

Sådan bliver det også i The Deck, hvor dele af loungen vil være indrettet med bløde sofa’er, og væggene være udsmykket med værker af lokale kunstnere.

“The Deck bygger på de samme grundidéer, som har gjort vores øvrige lounges verden over, så populære,” lyder det fra Paul Loo, der er kommerciel direktør hos Cathay Pacific.

Ifølge Paul Loo er det lykkedes Cathay Pacific at differentiere sig fra de øvrige flyselskaber, ved at have fokus på at skabe en unik oplevelse for passagerne og sikre, at de rejsende oplever en komfort og service ud over det sædvanlige.

Kun for udvalgte
Adgang til loungen får rejsende på First Class og Business Class samt de øverste medlemsniveauer af Marco Polo Club og oneworld-medlemmer på Sapphire og Emerald.

The Deck vil supplere de øvrige Cathay Pacific-lounges i Hong Kong International Airport, der omfatter The Bridge The Pier, The Wing og The Arrival. Til gengæld vil The Cabin-lounge blive lukket fra den 30. april.

 

Relaterede artikler:

Cathay kan blive større i Københavns Lufthavn

Cathay til Københavns Lufthavn

Cathay får ny Europa-rute