Cimber øger sin markedsandel

På indenrigsflyvningen havde selskabet en vækst i markedsandele med tre procent til 43% og i Københavns Lufthavn steg markedsandelen af antal passagerer i tredje kvartal fra 4,1 til 6,8%, skriver borsen.dk.

Flyselskabets omsætning steg fra 950 millioner kroner i tredje kvartal året før til 1,2 milliarder kroner i tredje kvartal af indeværende regnskabsår. Til gengæld måtte selskabet for de første ni måneder af regnskabsåret konstatere et driftstab på 176 millioner kroner, fordi indtjeningen på passagererne er faldet drastisk med 47% nedgang pr. tilbagelagt sædekilometer.

Selskabet fastholder forventningerne fra februar om et underskud på EBIT på mellem 200 og 220 millioner kroner, mens forventningerne til regnskabsåret 2010/11 fastholdes at ligge mellem minus 30 og plus 30 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.