Cyprus Airways starter 23. juni

Genstartede Cyprus Airways introducerer ugentlige flyvninger mellem Larnaca og Rhodos den 23. juni og to ugentlige flyvninger Larnaca-Heraklion fra den 24. juni.

Det Larnaca baserede flyselskab, der vil starte aktiviteterne med en Airbus A319 med 144 sæder, startede billetsalget den 15 maj, mens billetter til Tel Aviv og yderligere to destinationer vil starte i løbet af de kommende uger.

Det tidligere Cyprus Airways stoppede forretningerne i januar 2015 efter flere års underskud. Navnet ’Cyprus Airways’ blev købt af Charlie Airlines i juli 2016 i forbindelse med en 10-årig aftale med Cyperns regering. Charlie Airlines blev stiftet af den russiske S7 Groups medejer Vladislav Filev.

Det cypriotiske flyselskab Tus Airways, der blev startet efter opløsningen af Cyprus Airways, driver to SAAB 2000 og flyver ligeledes til Grækenland og Israel. Larnaca baserede Cobalt Airline har Cypern som hovedaktivitet og driver flyvninger med Airbus A320 fly til flere europæiske og mellemøstlige destinationer.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.