Cyprus Airways starter 23. juni

Genstartede Cyprus Airways introducerer ugentlige flyvninger mellem Larnaca og Rhodos den 23. juni og to ugentlige flyvninger Larnaca-Heraklion fra den 24. juni.

Det Larnaca baserede flyselskab, der vil starte aktiviteterne med en Airbus A319 med 144 sæder, startede billetsalget den 15 maj, mens billetter til Tel Aviv og yderligere to destinationer vil starte i løbet af de kommende uger.

Det tidligere Cyprus Airways stoppede forretningerne i januar 2015 efter flere års underskud. Navnet ’Cyprus Airways’ blev købt af Charlie Airlines i juli 2016 i forbindelse med en 10-årig aftale med Cyperns regering. Charlie Airlines blev stiftet af den russiske S7 Groups medejer Vladislav Filev.

Det cypriotiske flyselskab Tus Airways, der blev startet efter opløsningen af Cyprus Airways, driver to SAAB 2000 og flyver ligeledes til Grækenland og Israel. Larnaca baserede Cobalt Airline har Cypern som hovedaktivitet og driver flyvninger med Airbus A320 fly til flere europæiske og mellemøstlige destinationer.