Axel Chr. Rasmussen: Vi skal være de største i Central-Og Østeuropa

Samtidig med at Axel Chr. Rasmussen fratræder som øverste chef for Via Travel i Danmark, koncentrerer han sig nu om at opbygge en slagkraftig kæde af rejsebureauer i central – og senere Østeuropa. Det sker under navnet Weco Travel, som Axel Chr. Rasmussen selv ejer 10 procent af. “Vi har syv rejsebureauer og omkring 200 medarbejdere i Polen, Tjekkiet og Ungarn. Det skulle gerne udbygges, så vi bliver den største i alle tre lande, og senere kan udvide i Østeuropa, bl.a. Bulgarien, Ukraine og Rumænien.”
“Vi vil gerne købe mere op, og i næste uge skal jeg f.eks. ned og se på et rejsebureau med en omsætning på 150 mio. kroner i Centraleuropa,” siger Axel Chr. Rasmussen til Stand By. “Det passer mig fint at være med til at bygge denne kæde af rejsebureauer, for jeg kan godt lide at være med til at skabe og udvikle noget nyt. Samtidig håber jeg, at jeg ved at koncentrere mig om denne kæde af rejsebureauer og flyfragtselskabet kan få en mere normal arbejdstid, så der bliver mere tid til familien, lidt mere fritid, tid til vores hus i Portugal og til at være konsul for Peru. Jeg har i et års tid følt, at jeg var i klemme og bagud med alting. Det skulle gerne ændre sig nu,” siger Axel Chr. Rasmussen til Stand By.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.