Bygningen ved Stockholm, der får danske Zleep Hotels første hotel uden for Danmark.

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

En tredjedel af en kontorejendom i Upplands Väsby uden for Stockholm, hvor Siemens tidligere har hørt til, konverteres nu til 152 hotelværelser. Den danske hotelkæde Zleep Hotels skal stå for driften, når ejendommen står klar i januar næste år.

Projektet er Zleep Hotels første uden for Danmark. Bygningen i Upplands Väsby ligger i et erhvervsdistrikt mellem Stockholms centrum og Arlanda Lufthavn.

Upplands Väsby er Zleep Hotels første projekt i Sverige, men hotelkæden er i dialog med flere investorer og projektledere.

”Det er et stort spring for Zleep Hotels at indtræde på det svenske marked. I Danmark har vi fortsat en del steder, hvor der er basis for et Zleep Hotel – men i Sverige er mulighederne meget store. Markedet er meget modent for vores koncept, ligesom der findes rigtig mange lokationer, hvor vi vil passe ind. Upplands Väsby og Stockholm er klart en kæmpe mulighed for os til at sætte gang i udviklingen af forhåbentlig mange Zleep Hoteller i fremtiden,” siger Peter Haaber, stifter af og koncernchef for Zleep Hotels.

Foreløbig ni Zleep-hoteller
Zleep Hotels åbnede i 2003 og har foreløbig ni hoteller med samlet 870 værelser. Hotelkæden har mindst fem hotelprojekter i pipelinen frem til næste år. Ud over det svenske hotel er der tale om hoteller ved Royal Arena i København, i Hillerød, i Skejby ved Aarhus og i Aalborg.

De fem kommende hoteller repræsenterer samlet 670 nye værelser, og blandt investorerne i de mange nye lokaliteter er ATP Ejendomme, PFA ejendomme, FastPartner, Pension Danmark og A. Enggaard.

Zleep Hotels omsatte sidste år for over 130 millioner kroner og har mere end 100 medarbejdere.

 

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lavpriskæde åbner hotel i Aarhus

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

7’eren: ”Robotter kan aldrig erstatte den menneskelige kontakt”

7’eren med Katia Østergaard, administrerende direktør i Horesta, og spørgsmål om byggeplaner for hoteller i København, aircondition i varmen og om lav løn er årsag til mangel på arbejdskraft,

Københavns nye hoteller giver tusindvis af nye jobs

Der er 8.500 nye hotelværelser på vej i København. ”Vi frygter udfordringer, hvis hotellernes belægningsprocent ikke stiger - samt mangel på arbejdskraft,” siger Dansk Erhverv, der spår om 8.000 nye arbejdspladser.

Lav vækst på danske hoteller bekymrer Horesta

I årets første halvår steg væksten i hotelovernatninger i hele Danmark kun 1,4 procent – alene i København åbner frem mod 2021 cirka 8.500 nye hotelværelser.

Hotel-concierger runder 100 medlemmer

Foreningen De Gyldne Nøgler for concierger på foreløbig 45 danske hoteller har nu over 100 medlemmer – for første gang også to i Jylland, endda fra samme hotel.

Hotelkæde klar med ny salgsdirektør

Karina Lauritzen er ny salgsdirektør i Danmark for norske Nordic Choice Hotels, der er på vej med luksushotel i det centrale København og stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

Der er ingen officielle tal om, hvor mange af Københavns cirka 21.000 hotelværelser der har aircondition. Men hovedstadens største hotelkæde har det på alle sine nyeste hoteller – også de 2-stjernede.