Bygningen ved Stockholm, der får danske Zleep Hotels første hotel uden for Danmark.

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

En tredjedel af en kontorejendom i Upplands Väsby uden for Stockholm, hvor Siemens tidligere har hørt til, konverteres nu til 152 hotelværelser. Den danske hotelkæde Zleep Hotels skal stå for driften, når ejendommen står klar i januar næste år.

Projektet er Zleep Hotels første uden for Danmark. Bygningen i Upplands Väsby ligger i et erhvervsdistrikt mellem Stockholms centrum og Arlanda Lufthavn.

Upplands Väsby er Zleep Hotels første projekt i Sverige, men hotelkæden er i dialog med flere investorer og projektledere.

”Det er et stort spring for Zleep Hotels at indtræde på det svenske marked. I Danmark har vi fortsat en del steder, hvor der er basis for et Zleep Hotel – men i Sverige er mulighederne meget store. Markedet er meget modent for vores koncept, ligesom der findes rigtig mange lokationer, hvor vi vil passe ind. Upplands Väsby og Stockholm er klart en kæmpe mulighed for os til at sætte gang i udviklingen af forhåbentlig mange Zleep Hoteller i fremtiden,” siger Peter Haaber, stifter af og koncernchef for Zleep Hotels.

Foreløbig ni Zleep-hoteller
Zleep Hotels åbnede i 2003 og har foreløbig ni hoteller med samlet 870 værelser. Hotelkæden har mindst fem hotelprojekter i pipelinen frem til næste år. Ud over det svenske hotel er der tale om hoteller ved Royal Arena i København, i Hillerød, i Skejby ved Aarhus og i Aalborg.

De fem kommende hoteller repræsenterer samlet 670 nye værelser, og blandt investorerne i de mange nye lokaliteter er ATP Ejendomme, PFA ejendomme, FastPartner, Pension Danmark og A. Enggaard.

Zleep Hotels omsatte sidste år for over 130 millioner kroner og har mere end 100 medarbejdere.

 

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lavpriskæde åbner hotel i Aarhus

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

Direktørskifte på Københavns nye luksushotel

Blot et halvt år efter åbningen skifter det eksklusive Hotel Sanders, ejet af den tidligere danske balletstjerne Alexander Kølpin, direktør.

Rekordoverskud hos CabInn på 93 millioner kroner

Danmarks største kæde af lavprishoteller landede sidste år sit hidtil største overskud. I Ørestad bygger kæden yderligere 800 værelser – og næste år åbner CabInn det største hotel i Danmark med 1.220 værelser.

Klar med Danmarks første kemikaliefrie hotel

Næste måned åbner Brøchner Hotels sit første femstjernede hotel. Det får 31 værelser og suiter og bliver ifølge hotelkæden landets første, hvor der ikke bruges kemikalier i rengøringen.

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe

Arp-Hansen Hotel Group stopper samarbejdet med sin koncerndirektør for drift de seneste 10 år – hun afløses af den nuværende direktør for et kædens 12 hoteller.

Politisk forlig om Airbnb i Danmark

Der er tirsdag indgået politisk forlig på Christiansborg om Airbnb. Aftalen betyder blandt andet et loft på 70 dage som maksimum for, hvor mange dage om året en privat bolig i Danmark kan udlejes via Airbnb.

Ishockey-VM er også en fest for danske hoteller

I aften spiller Danmark knald eller fald-kampen mod Letland om adgang til kvartfinalen. VM-slutrunden vil blandt andet betyde cirka 55.000 hotelovernatninger i København og ved Herning.