Bygningen ved Stockholm, der får danske Zleep Hotels første hotel uden for Danmark.

Dansk hotelkæde åbner næste år ved Stockholm

Kontorbygning konverteres til hotel med 152 værelser. Dansk hotelkæde har store vækstplaner.

En tredjedel af en kontorejendom i Upplands Väsby uden for Stockholm, hvor Siemens tidligere har hørt til, konverteres nu til 152 hotelværelser. Den danske hotelkæde Zleep Hotels skal stå for driften, når ejendommen står klar i januar næste år.

Projektet er Zleep Hotels første uden for Danmark. Bygningen i Upplands Väsby ligger i et erhvervsdistrikt mellem Stockholms centrum og Arlanda Lufthavn.

Upplands Väsby er Zleep Hotels første projekt i Sverige, men hotelkæden er i dialog med flere investorer og projektledere.

”Det er et stort spring for Zleep Hotels at indtræde på det svenske marked. I Danmark har vi fortsat en del steder, hvor der er basis for et Zleep Hotel – men i Sverige er mulighederne meget store. Markedet er meget modent for vores koncept, ligesom der findes rigtig mange lokationer, hvor vi vil passe ind. Upplands Väsby og Stockholm er klart en kæmpe mulighed for os til at sætte gang i udviklingen af forhåbentlig mange Zleep Hoteller i fremtiden,” siger Peter Haaber, stifter af og koncernchef for Zleep Hotels.

Foreløbig ni Zleep-hoteller
Zleep Hotels åbnede i 2003 og har foreløbig ni hoteller med samlet 870 værelser. Hotelkæden har mindst fem hotelprojekter i pipelinen frem til næste år. Ud over det svenske hotel er der tale om hoteller ved Royal Arena i København, i Hillerød, i Skejby ved Aarhus og i Aalborg.

De fem kommende hoteller repræsenterer samlet 670 nye værelser, og blandt investorerne i de mange nye lokaliteter er ATP Ejendomme, PFA ejendomme, FastPartner, Pension Danmark og A. Enggaard.

Zleep Hotels omsatte sidste år for over 130 millioner kroner og har mere end 100 medarbejdere.

 

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lavpriskæde åbner hotel i Aarhus

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

Københavns nye luksushotel snart helt klar

Berømt dansk balletdanser bag boutiquehotel til mange millioner kroner. Færdiggørelsen af de sidste fire værelser er på plads indenfor en måned.

Hotelkæde vil bruge milliardbeløb på navneændring

Den store internationale hotelkæde Carlson Rezidor Hotel Group skal fremover markedsføres under nyt navn. Kæden har otte varemærker og store vækstplaner.

Berømt avis hylder københavnske hoteller

New York Times sætter navn på otte hoteller som det er værd at rejse til København for at opleve – to af hotellerne har kun ét værelse…

Historisk hotel konkurs – men renoveres og genåbner

For få uger siden blev det smukke Jørgensens Hotel i Horsens begæret konkurs. Nu vil ejeren renovere den slidte bygning og genåbne hotellet. Til gengæld lukket et andet hotel i byen.

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Den danske hotel- og konferencekoncern kan ikke blive enig med ejeren af hotelbygningen om en ny lejeaftale. Sønderborg får i år sit hidtil største hotel.

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København

Samlet har de 10 største danske hoteller uden for København 2.753 værelser. Alene i Aarhus er der mindst fem nye hoteller på vej.