Dansk rejsebureau åbner på Australien

TURISME: Dansk rejsebureau med 27-årig direktør udvider nu med Australien og New Zealand – håber det første år at sende 500 gæster down under.

Naturoplevelser, kænguruer, koalaer og elegante storbymetropoler. Det er også Australien. Har man kørt de amerikanske landeveje tynde, er et naturligt skridt at gøre det samme på den anden side af kloden – i Australien og på New Zealand. Det viser en rundspørge, det danske rejsebureau USA Tours har foretaget og nu tager konsekvensen af.

USA Tours har siden sin åbning for seks år siden sendt tusindvis af skandinaver til USA og Canada. For et halvt år siden fulgte African Spirit med safari- og badeferier, og nu lancerer rejsebureauet Australien og New Zealand under navnet Australia Tours.

Den nye direktør i USA Tours, 27-årige Alexander Søderberg, er kendetegnet af, at rejsebureauet allerede har haft op til flere roadtrips i USA. Det samme søges nu i Australien og New Zealand, hvor sikkerheden er lige så høj, infrastrukturen ukompliceret og de lokale er lige så imødekommende som i USA, siger Alexander Søderberg, ny direktør for USATours, African Spirit og AustraliaTours.

”Efterspørgslen de første uger var ikke helt så markant, da vi lancerede USATours eller African Spirit, selv om vi også dér kom godt fra start. Min fornemmelse siger – underbygget af vores markedsundersøgelser – at interessen for Australien og New Zealand aldrig har været større,” siger Alexander Søderberg, hvis første år er målet at sende 500 danskere til Australien og New Zealand.

”Både Australien og New Zealand er nemme lande at rejse i,” siger Alexander Søderberg.

USA Tours har i større rundspørge forsøgt at kortlægge, hvad stamkunderne foretrækker af kommende rejsemål efter USA. Australien og New Zealand landede på en klar første- og andenplads.