De vandt SKI rammeaftale

Den kommende rammeaftale for rejsebureau ydelser, bestilling af billetter til fly, færge og bus, leje af bil og hotelbestilling via SKI for offentlige og halvoffentlige organisationer træder i kraft fra januar og gælder i tre år.

Flere gav bud, men det blev Carlson Wagon Lit, som i forvejen har statens indkøb af flybilletter samt Via Travel, der tidligere havde en del af statens rejsebudget, der fik aftalen. Den kan i øvrigt forlænges med et år af gangen.

I en meddelelse fra SKI hedder det,” når der skal bestilles billetter skal kundernes valg mellem de to rejsebureauer foregå efter tildelingsprincippet ”laveste pris”. SKI stiller et værktøj til rådighed, som beregner, hvilket af de to rejsebureauer, der er det billigste.
Herefter kan kunden kontakte rejsebureauet og bestille billetterne direkte eller ved at benytte online selvbetjeningssystem. ”
SKI forventer, at organisationerne vil indkøbe rejsebureauydelser for ca. 10 mio. kr. årligt.

Rejsebestillere i staten kan alene bruge SKI aftalen i de tilfælde, hvor de ønskede ydelser ikke dækkes af statens egen rejsebureauaftale gennem Statens Indkøb.

 

Skrevet af redaktion