Dødsfald

Leif Poulsen.

PEOPLE: Tidligere rejseredaktør Leif Poulsen er død. 63 år. I mange år var hans nærmeste kollega medredaktør på Berlingske Ejvind Olesen på Berlingske. Leif var altid loyal og fair over for rejsebranchen. Golfrejser var favoritten.

Det er altid svært, når man på en lille redaktion med mange udadvendte opgaver skal skifte medarbejdere. Sådan var det også på Berlingskes Rejseliv og Mellem Os, da vi fandt den rigtige, som var rutineret og hjemmevant rundt om i det gamle hus i mange specialredaktioner fra sin ankomst til bladet i 1984 fra Frederiksborg Amts Avis.

Bedst havde Leif det, når han redigerede og fik siderne sendt af sted.

Nu og da kunne han næsten være for god af sig, når en kollega ikke kunne få sig snøvlet færdig, men Leif klarede altid frisag for den pågældende.

Da Leif begyndte at skrive selv, var det om golfrejser. Da han alligevel skulle rejse og give læserne tips om, hvor de kunne holde en god golfferie, kunne han lige så godt begynde at spille selv. Og det blev han store passion og til en udgivelse af bogen ‘Drømmegolf’.

Inden han valgte at gå på pension, så han vemodigt til – sammen med os, der var fratrådt – at den avis hvor vi havde arbejdet sammen i så mange år blev udliciteret.

Mens det var sjovt, og mens det gik godt, viste Leif, hvor god og flittig en journalist han var. Og alle fra rejsebranchen, der kom i kontakt med ham, lagde ikke skjul på, at her var en, de kunne stole på.

Nu er Leif der ikke mere. En alvorlig kræftsygdom stoppede det, der skulle have været den gode tredje alder, som han netop havde taget hul på. Leif efterlader sig hustru Lis og to voksne børn.

Bisættelsen finder sted på tirsdag klokken 13 fra Engholmkirken i Allerød.