Emirates klar med portal for rejsebranchen

Coronakrisen har gjort det endnu vigtigere for rejsebureauerne at få adgang til præcis og ajourført information om flyselskabernes produkter. Det vil Emirates imødekomme.

Dubai-selskabet Emirates har i denne uge påbegyndt en global udrulning af en portal, der skal give selskabets samarbejdspartnere i rejsebranchen adgang til en lang række informationer og værktøjer.

Produktet har fået navnet Emirates Partners Portal og vil blive skræddersyet til hvert marked, så det er muligt at få adgang til information om flyselskabet produkter og services. I portalen er der også selvbetjeningsværktøjer samt adgang til teknisk support.

“Vi er glade for at lancere vores Emirates Partners Portal, så vi bedre kan servicere vores partnere rundt om i verden. Den skræddersyede platform, der er unik i branchen, giver os mulighed for at tilbyde en meget personlig oplevelse baseret på vores partneres profiler og behov,” siger Adnan Kazim, der er kommerciel koncerndirektør hos Emirates.

Vigtigt tidspunkt med ajourført information
Portalen er blevet til ved at lytte til, hvad rejsebureauer og andre partner havde brug for, uanset om det drejer sig om information, træning eller teknisk support.

”Gennem Emirates Partners Portal, der er støttet af eksperter fra vores kommercielle teams, ønsker vi at tilbyde uovertruffen fleksibilitet, ligesom vi ønsker at styrke vores rejsepartnere, så de med garanti kan levere endnu bedre tjenester til deres kunder. Lanceringen kommer på et særligt kritisk tidspunkt i vores branche, hvor behovet for den mest ajourførte rejseinformation er en vigtig forretningsaktivitet,” understreger Adnan Kazim.

Portalen er bygget på en teknologi, der er baseret på NDC / IATA-standarder. Derudover vil der være kritiske driftsopdateringer 24/7 – også om andre centrale Emirates-platforme som Dubai Experience.

Ifølge Emirates er portalen for rejsebureauer med IATA, TIDS eller ARC-registrering, og non-IATA rejsebureauer skal ved oprettelse benytte deres PCC-informationer.

 

Relaterede artikler:

Emirates A380 vil sætte særlig passagerrekord

Emirates klar til check-in i krydstogtterminal

Så er Emirates’ danske rejsebureau i gang