Englandsfærge holder pause

Sirena SeawaysDFDS englandsbåd, der normalt sejler mellem Esbjerg og Harwich, er beskadiget ved en kollision med kajen i Harwich.

Det vil tage nogen tid at reparere de skader, der er kommet på færgen, efter den sejlede ind i kajanlægget i Harwich. Ingen af de 400 passagerer kom til skade, men skaderne på færgen er store, siger kommunikationschef i DFDS, Gert Jakobsen, ifølge bt.dk til tv2.dk.

”Det giver problemer, og det beklager vi meget. Vores kundeafdeling kontakter dem, der skulle have været med færgen og hjælper dem til alternativer”.

Gert Jakobsen regner med, at der mindst går fem dage, før færgen igen kan transportere passagerer mellem Danmark og England.

Passagererne kan få deres penge retur, hvis de ønsker det, men de kan også vælge alternative ruter fra Holland eller Nordfrankrig, oplyser kommunikationschefen.

Årsagen til uheldet kendes endnu ikke.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.