Cimber Air med særlig Eventyr-kampagne i juli

I hele juli måned kan man rejse på Cimber Airs billige Eventyr-billetter uden krav om, at man skal være bortrejst et bestemt antal dage. Ligeledes er kravet om forsalg reduceret væsentligt. På indenrigs-ruterne er der i hele juli måned kun tre dages forsalg på de billigste ”Eventyr-priser” på hele indenrigs-rutenettet. Og på udenrigsruterne er der kun 6 dages forsalg.

Kampagnebilletterne er tilgængelige på www.cimber.dk og der er begrænset antal pladser.

”Vi har gennem de seneste uger lanceret fire sommer-kampagner gældende for forskellige kundegrupper. Dels har vi lanceret en ”chartertilslutnings-kampagne” for jyder, der skal på charterferie ud af Kastrup. Dels har vi lanceret et famile-tilbud for jyder, der vil på en endags tur til Bakken. Dels har vi lanceret et ”Rejs2-betal for 1” tilbud på vores business class – og senest har vi lanceret en ungdomskampagne på vore indenrigsruter for unge mellem 18 og 26 år,” fortæller Salgs- og marketingchef Bjarne Rasmussen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.