Korean Air har bedste økonomiklasse

Prisen er resultat af Korean Airs beslutning om at yde det højest tænkelige comfort- og serviceniveau for alle sine passagerer. Med højt catering niveau, nye, komfortable sæder med god afstand og nye underholdningssystemer, er Korean Air blevet rost verden over.

Mr. Jonghee Lee, president for Korean Air, sagde ved overrækkelsen:
“Korean Air søger at udvikle sig indenfor branchen hvor vi satser på øget service og bedre faciliteter for vore kunder. Vi håber med en fortsat udvikling igen at vinde kundernes støtte og kollegernes anerkendelse.”

Prisen blev modtaget af Mr Dal Ho Kang, Korean Airs managing vice president for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Korean Air var også blandt de førende til priserne som bedste internationale første klasse og bedste flyselskab fra Asien.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.