Færgen sejlede med Havfrueprisen

havfrue prisen 2015, anne-vibeke isaksen og Lindy Kjøller 1

Formand for Rejsejournalisterne, Anne-Vibeke Isaksen, med modtageren af Havfrueprisen 2015, adm. direktør for Færgen, Lindy Kjøller. Foto: Tony Brøchner / MCH.

Havfrueprisen, der i år blev uddelt for 13. gang, gives til person, firma eller organisation, der har gjort noget særligt for dansk turisme i det forgangne år.

I år var valget faldet på sammenslutningen Færgen, der består af fem danske færgeruter BornholmerFærgen, SamsøFærgen, FanøFærgen, AlsFærgen, og LangelandsFærgen.

Formand for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen, sagde i motivationen for valget af Færgen ved åbningen af feriemessen i Messecenter Herning bl.a.:

”Dansk færgefart har enorm stor betydning for Danmarks mange øer, hvor folk både bor og hjertens gerne modtager turister. Livet er nemlig noget helt særligt på de danske øer og det har Færgen for længst fundet ud af. Derfor har vores prismodtager også taget initiativ til et helt unikt samarbejde mellem aktører, der som man siger, er i samme båd,” sagde Anne-Vibeke Isaksen og tilføjede:

”Som noget nyt står Færgen bag tiltag, hvor alle danske øer skal markedsføres under et varemærke – det er øer, som vores prismodtager som sådan slet ikke har noget med at gøre, men netop det at have modet til at tænke på andre og tænke stort, synes vi i Danske Rejsejournalister er prisværdigt. Det har dansk turisme brug for.”

Færgen gør noget særligt for de danske øer ved i tæt samarbejde med turistorganisationerne og de lokale aktører at udvikle øerne. Sidste år transporterede de fem rederier i Færgen ca. 4,5 mio. passagerer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.