Fod på egen speeder i Sydafrika

Et velstruktureret vejnet, vejenes kvalitet og en god skiltning gør, at det er nemt at ’køre sine egne veje’ i Sydafrika. Englændere og hollændere har længe selv gjort det, og nu efterspørger danskerne det i stor stil.

”Vi forventer, at flere hundrede danskere tager på kør-selv-ferie med os i 2017. Vores opgave er at sammensætte den kør-selv-rute, der passer bedst til den enkelte, og vi booker de hoteller, der bedst matcher individuelle behov og ønsker”, siger Jan Lockhart, adm. direktør hos African Spirit.

Bureauet tilbyder kør-selv-ruter af varierende længde, bl.a. fem dage med en række højdepunkter i Sydafrika, 10 dage på Garden Route med start og slut i Cape Town, og 15 dage på Garden Route og Addo-regionen. Mange går også efter Garden Route til Port Elizabeth og nogle vælger at kombinere med safari, enten i private reservater eller i Kruger Nationalpark, hvor der så flyves til Johannesburg.

Kør-selv-gæster modtager før afrejsen voucher til lejebilen, hoteladresser og reservationer og naturligvis en detaljeret kørevejledning til hele ruten.

African Spirit blev etableret i september 2016. Allerede det første år forventer selskabet at sende 2.000 danske gæster til Afrika.