Fod på egen speeder i Sydafrika

Et velstruktureret vejnet, vejenes kvalitet og en god skiltning gør, at det er nemt at ’køre sine egne veje’ i Sydafrika. Englændere og hollændere har længe selv gjort det, og nu efterspørger danskerne det i stor stil.

”Vi forventer, at flere hundrede danskere tager på kør-selv-ferie med os i 2017. Vores opgave er at sammensætte den kør-selv-rute, der passer bedst til den enkelte, og vi booker de hoteller, der bedst matcher individuelle behov og ønsker”, siger Jan Lockhart, adm. direktør hos African Spirit.

Bureauet tilbyder kør-selv-ruter af varierende længde, bl.a. fem dage med en række højdepunkter i Sydafrika, 10 dage på Garden Route med start og slut i Cape Town, og 15 dage på Garden Route og Addo-regionen. Mange går også efter Garden Route til Port Elizabeth og nogle vælger at kombinere med safari, enten i private reservater eller i Kruger Nationalpark, hvor der så flyves til Johannesburg.

Kør-selv-gæster modtager før afrejsen voucher til lejebilen, hoteladresser og reservationer og naturligvis en detaljeret kørevejledning til hele ruten.

African Spirit blev etableret i september 2016. Allerede det første år forventer selskabet at sende 2.000 danske gæster til Afrika.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.