Fod på egen speeder i Sydafrika

Et velstruktureret vejnet, vejenes kvalitet og en god skiltning gør, at det er nemt at ’køre sine egne veje’ i Sydafrika. Englændere og hollændere har længe selv gjort det, og nu efterspørger danskerne det i stor stil.

”Vi forventer, at flere hundrede danskere tager på kør-selv-ferie med os i 2017. Vores opgave er at sammensætte den kør-selv-rute, der passer bedst til den enkelte, og vi booker de hoteller, der bedst matcher individuelle behov og ønsker”, siger Jan Lockhart, adm. direktør hos African Spirit.

Bureauet tilbyder kør-selv-ruter af varierende længde, bl.a. fem dage med en række højdepunkter i Sydafrika, 10 dage på Garden Route med start og slut i Cape Town, og 15 dage på Garden Route og Addo-regionen. Mange går også efter Garden Route til Port Elizabeth og nogle vælger at kombinere med safari, enten i private reservater eller i Kruger Nationalpark, hvor der så flyves til Johannesburg.

Kør-selv-gæster modtager før afrejsen voucher til lejebilen, hoteladresser og reservationer og naturligvis en detaljeret kørevejledning til hele ruten.

African Spirit blev etableret i september 2016. Allerede det første år forventer selskabet at sende 2.000 danske gæster til Afrika.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.