For høj til at flyve

Det måtte passager Brooks Anderson erkende, da han skulle på flyvetur med Spirit Airlines. Han er to meter høj og kunne umuligt klemme sig ned på den gangplads, han havde fået. Der var ganske enkelt ikke plads til hans lange ben, så han måtte stå op hele turen, fortæller han ifølge jp.dk til ABC News.

 

Han prøvede at blive flyttet til en af pladserne ved nødudgangen, hvor der er mere benplads, men ingen af passagererne her, var interesseret i at bytte. Resultatet blev, at han stod op under det meste af flyveturen, der varede halvanden time.

 

Allerede inden afgang havde den 25-årige høje mand prøvet at få en af pladserne ved nødudgangen, men var blevet afvist af flyselskabet, som i øvrigt sælger sæderne med ekstra benplads til forhøjede priser.

 

Flyselskabet har siden modtaget kritik fra sikkerhedseksperter for at lade en passager stå op under hele flyrejsen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.