IAG-selskab har store planer for 2018

2018 bliver et interessant år for det spanske flyselskab Iberia, der åbner ny rute til Nordamerika og samtidig øger frekvensen på flere kort- og langdistanceruter.

Snart bliver det muligt at flyve direkte fra den spanske hovedstad, Madrid, til den populære amerikanske storby San Francisco.

Fra og med april åbner Iberia, der er ejet af IAG, ruten til San Francisco, på vestkysten i Californien. Der bliver tre ugentlige afgange fra Madrid; mandage, onsdage og fredage.

Iberia har desuden netop åbnet en forbindelse til Managua, hovedstad i det mellemamerikanske land Nicaragua. Også her er der tre ugentlige, og der flyves ligeledes på mandage, onsdage og fredage. Der vil være et stop i Guatemala City på vejen ud fra Madrid.

Managua er særlig kendt for økoturisme og dejlige strande, ligesom der er gode muligheder for at besøge Granada og León med udgangspunkt fra Managua.

Flere fly til Puerto Rico
I forvejen har Iberia flere ruter til Mellemamerika. Det spanske flyselskab opererer til Guatemala City, Panama City, San José (Costa Rica), San Salvador (El Salvador) og Tegucigalpa (Honduras).

Ud over de nye ruter øger Iberia antallet af flyvninger til San Juan (Puerto Rico). Fra sommertrafikprogrammet vil flyselskabet have fem ugentlige afgange mod tre i 2017. Der vil også fortsat blive fløjet til Boston i USA.

Iberia har desuden øget frekvensen fra tre til fem ugentlige flyvninger til Tokyo, ligesom der fremover er flere afgange til Wien og Porto.

”Vores plan for fremtiden og vores engagement i vores passagerer er, hvad der fører os fremad, trin for trin. Muligheden for at opretholde disse ruter, forbedre vores service og komme ind på nye markeder vil afhænge af vores evne til fortsat at forbedre vores konkurrenceevne,” siger Luis Gallego, koncernchef hos Iberia.

Langdistancefly til Tel Aviv
På afgangene til Tel Aviv vil der fremover blive fløjet med langdistanceflyet Airbus A330-200, der tilbyder mere komfortable sæder, skærm-underholdning og sæder på business class, der kan konverteres til senge.

Iberia er ejet af den europæiske luftfartskoncern International Airlines Group (IAG), der også har flyselskaberne British Airways, Vueling, Aer Lingus og lavprisselskabet LEVEL i deres portefølje.

 

Relaterede artikler:

Iberia i storstilet Puerto Rico-satsning

Stort erhvervsrejsebureau lander aftale med British Airways og Iberia

Iberia, Finnair og SAS topper i præcision