Klar til at give en på opleveren

Malina Lebrecht Hye

Malina Lebrecht Hye

FERIE I FORUM: ”Jeg er meget forventningsfuld, ” siger messedirektør Malina Lebrecht Hye forud for feriemessen, som åbner i Forum i den kommende weekend, som afløser for tidligere feriemesser i Bella Center her i januar.

Opstarten er gået lidt trægt. I hvert fald udadtil, men på de indre linjer har der været arbejdet hårdt på Ferie i Forum, som løber af stablen lørdag og søndag med fokus på ferie i udlandet samt gastronomi og oplevelser i forbindelse med ferielivets glæder.

”Jeg er meget forventningsfuld,” siger Malina, omend hun indrømmer, at det at flytte en ferieudstilling fra Bella Center til Forum og samtidig ændre til et helt nyt koncept, ikke er den letteste sag af verden.

”Vi er tæt på messen nu, og teamet har knoklet på for at få succes med at skabe en international platform for branchen, hvor både udstillere og særligt besøgende vil få en på opleveren,” fortsætter hun.

Messen præsenterer, ud over Politikens loungemiljø med forskellige talks, to scener fyldt til bristepunktet med bl.a. udstillernes spændende præstationer fra hele verden.

”I samarbejde med bl.a. Politiken markedsfører vi den nye messe massivt. Vi udnytter også potentialet i den besøgsskare, som vanligt har gæstet den gamle feriemesse i Bella Center. Dermed er ringen sluttet for afholdelse af feriemesse i koncernen,” slutter Malina Lebrecht Hye, som også har holdt løbende kontakt med rejsebranchen siden messen i fjor.

PS: Blandt de nyeste udstillere er: Hideaways, In-Italie, MemoryTours, Top Tours, Live Travel i samarbejde med Thai Airways, Danske Specialrejser GP Tours (Øster Lindet med egen stand).