Limfjordsbussen sejler igen

Bertha-KDa Limfjordsbussen sidste sommer sejlede på ’krydstogt’ mellem Nykøbing Mors, Fur og Glyngøre, var det en stor succes.

I år indleder færgen sæsonen lørdag den 22. juni, og fra 29. juni til 18. august sejler færgen flere gange dagligt på kryds og tværs af Limfjorden. ”Det er et fantastisk tilbud til både lokalbefolkningen og turisterne, og vi er sikre på, at det bliver en endnu større succes i år”, siger de to turistchefer Bente Kristensen, Mors, og Alice Bank Danielsen, Skive.

Det er det gode skib Bertha-K – som i virkeligheden er en gammel Livø-færge – og rederiet Nordline, som står for færgefarten. Ud over passagerer er der også god plads til både cykler og barnevogne. Turen fra Glyngøre til Nykøbing tager en halv time, mens sejltiden mellem Nykøbing og Fur er omkring halvanden time. En nyhed i år er, at færgen senere på sommeren vil anløbe et nyt ’trinbræt’ ved Sallingsund Færgekro.

”Limfjordsbussen sejlede første gang sidste sommer, og det var en stor succes. Der blev solgt næsten 6.000 billetter til færgen, men i år tror vi på en endnu større succes. Målet er at sælge 10.000 billetter frem til 18. august, hvor færgen sejler for sidste gang i år”, siger turistchef Bente Kristensen, Morsø Turistbureau.