Limfjordsbussen sejler igen

Bertha-KDa Limfjordsbussen sidste sommer sejlede på ’krydstogt’ mellem Nykøbing Mors, Fur og Glyngøre, var det en stor succes.

I år indleder færgen sæsonen lørdag den 22. juni, og fra 29. juni til 18. august sejler færgen flere gange dagligt på kryds og tværs af Limfjorden. ”Det er et fantastisk tilbud til både lokalbefolkningen og turisterne, og vi er sikre på, at det bliver en endnu større succes i år”, siger de to turistchefer Bente Kristensen, Mors, og Alice Bank Danielsen, Skive.

Det er det gode skib Bertha-K – som i virkeligheden er en gammel Livø-færge – og rederiet Nordline, som står for færgefarten. Ud over passagerer er der også god plads til både cykler og barnevogne. Turen fra Glyngøre til Nykøbing tager en halv time, mens sejltiden mellem Nykøbing og Fur er omkring halvanden time. En nyhed i år er, at færgen senere på sommeren vil anløbe et nyt ’trinbræt’ ved Sallingsund Færgekro.

”Limfjordsbussen sejlede første gang sidste sommer, og det var en stor succes. Der blev solgt næsten 6.000 billetter til færgen, men i år tror vi på en endnu større succes. Målet er at sælge 10.000 billetter frem til 18. august, hvor færgen sejler for sidste gang i år”, siger turistchef Bente Kristensen, Morsø Turistbureau.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.