Fra den afrikanske workshop på Tivoli Hotel & Congress Center – fra venstre Derek Houston fra arrangøren, Houston Travel Marketing Services, kolleger fra rejsebureauet Tur & Retur i Helsingborg, Carina Nilsson og Sofie Christensson, samt Oscar Plans, group general manager for Wildplacesafrica.com og SafariUganda.com - foto: STANDBY.dk

Mange til Afrika-roadshow i København

Rejsebureauagenter fra 50 danske og sydsvenske rejsebureauer var torsdag til det afrikanske roadshow Spotlight on Africa i København.

”Vi er meget tilfredse med fremmødet og tilslutningen – da vi for mere end ti år siden startede Spotlight on Africa-roadshowet, var der ikke mange, der kendte os – nu er vi blevet en vigtig del af promoveringen af turisme til Afrika.”

Det sagde Derek Houston fra arrangøren af roadshowet, Houston Travel Marketing Services, til STANDBY.dk da Spotlight on Africa for 11. år i træk gjorde stop i København – som sidste dag på sin årlige skandinaviske rundtur. Den begyndte i Stockholm, fortsatte til Oslo og sluttede torsdag i København på Tivoli Hotel & Congress Center.

Spotlight on Africa havde i år deltagelse af 17 udstillere fra blandt andet turoperatører, beach resorts, turistkontorer og safari lodges. De kom fra eller repræsenterede en række afrikanske lande, nemlig Botswana, Kenya, der havde flest deltagere, Madagaskar, Namibia, Rwanda, Sydafrika, Tanzania – herunder øen Zanzibar, og Zambia. Nogle af turoperatørerne har også rejser til Uganda.

Ligeledes var flyselskaberne Ethiopian Airlines fra Star Alliance og Condor Airlines, ejet af Thomas Cook-gruppen, med på workshoppen – det samme var Hertz Biludlejning, der har 45 udlejningsstationer i Sydafrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe.

Vigtigt højdepunkt
”The Spotlight on Africa & Indian Ocean roadshow er et vigtigt højdepunkt i den del af den skandinaviske rejsebranche, der beskæftiger sig med salg af rejser til Afrika,” sagde Derek Houston fra arrangøren af roadshowet forud for ankomsten til København og tilføjede:

”Noget af det unikke ved Spotlight-roadshowet er, at det som sådan har fokus på hele Afrika, ikke kun ét enkelt land – derfor er Spotlight vigtig for både rejsearrangører og rejsebureauer.”

Relaterede artikler:

Atter dansk charterfly til Gambia

Mauritius forventer stor skandinavisk vækst

Mr. Kenya Airways stopper

Nordiske rejsebureauagenter besøgte Sydafrika

Stor stigning i salg af safarirejser