Bravo Tours har den tyrkiske feriedestination Marmaris tilbage på sommerprogrammet. Foto: Bravo Tours

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.

Selv om solen skinner fra en skyfri himmel, har danskerne stadig tanker på at rejse sydover i sommerferien.

Hos Bravo Tours oplever man stor interesse for Tyrkiet, men kunderne har tilsyneladende savnet én bestemt feriedestination i det store land: Marmaris.

Charterarrangøren har mærket en høj efterspørgsel på lige netop dén destination, og Marmaris er derfor tilføjet programmet i hele højsæsonen. Ligesom i 2017. Bravo Tours vil derfor flyve til Marmaris fra den 27. juni til den 25. juli.

”Vi må jo bare indrømme, at vores gæster har talt. Selv om solen skinner i Danmark, så savner de Marmaris. De vil rigtig gerne derned og holde ferie – og det giver vi dem nu muligheden for,” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

Smuk ferieby
Marmaris er en smuk havneby beliggende i det sydvestlige hjørne af Tyrkiet med fantastisk udsigt til hav og omkringliggende bjerge. Et tyrkisk strandparadis, og Marmaris ligger desuden i det, man kalder blomsterbugten, hvor der er grønt til alle sider. En destination, der har meget at byde på.

”Det er selvfølgelig sikker varme og gode hoteller, men det er også et fantastisk prisniveau, hvor man pludselig kan rejse afsted i skolernes sommerferie fra omkring 3.000 kr. pr. person – det er et uhørt lavt niveau,” siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours tilbyder ferier til flere forskellige destinationer i det solbeskinnede Tyrkiet. Foruden Marmaris/Içmeler kan kunderne vælge at købe rejser til feriebyerne Alanya, Belek og Side.

 

Relaterede artikler:

Atter grønt lys til Tyrkiet

Syv af 10 sommerferierejser er booket

Tyrkiet skærper indrejsekrav

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiet atter inde i varmen

x

Læs Også

DRF i samarbejde med valutafirma

Danmarks Rejsebureau Forening vil tilbyde sine medlemmer bedre valutakurser. ”Det er et meget simpelt system,” siger DRF’s direktør.

Varm sommer mindskede ikke salg af skirejser

”Vi havde godt nok tilbagegang i juni og juli, men det er hentet ind i de første uger af august,” lyder det fra Danmarks største skirejsebureau – der i sæsonen sender 300 fly fra Danmark til Alperne.

Rejsebureau skifter navn

Danske Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser – bureauet er del af Skigroup, Danmarks næststørste arrangør af skirejser. Gruppen tæller tre andre skirejsebureauer, blandt andre Højmark Rejser.

Havudsigt blev til gul mur og elevator til stejl trappe

Man skal holde, hvad man lover, ellers falder hammeren prompte, således også i en kendelse mod Kulturrejser Europa til Kreta for tre ødelagte feriedage.

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Næste år tilbyder Danmarks største charterrejsebureau cirka 2.300 pladser på direkte flyvninger fra Bornholm til Sydeuropa. Men der bliver også samarbejde med DAT og Emirates.

Uenighed om årsag til lukning af rejsebureau

Direktøren for nu lukkede Horisont Rejser afviser at økonomiske problemer var årsagen. Men i bureauets seneste regnskab står, at halvdelen af kapitalen er tabt og selskabet forventes afviklet.