Bravo Tours har den tyrkiske feriedestination Marmaris tilbage på sommerprogrammet. Foto: Bravo Tours

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.

Selv om solen skinner fra en skyfri himmel, har danskerne stadig tanker på at rejse sydover i sommerferien.

Hos Bravo Tours oplever man stor interesse for Tyrkiet, men kunderne har tilsyneladende savnet én bestemt feriedestination i det store land: Marmaris.

Charterarrangøren har mærket en høj efterspørgsel på lige netop dén destination, og Marmaris er derfor tilføjet programmet i hele højsæsonen. Ligesom i 2017. Bravo Tours vil derfor flyve til Marmaris fra den 27. juni til den 25. juli.

”Vi må jo bare indrømme, at vores gæster har talt. Selv om solen skinner i Danmark, så savner de Marmaris. De vil rigtig gerne derned og holde ferie – og det giver vi dem nu muligheden for,” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

Smuk ferieby
Marmaris er en smuk havneby beliggende i det sydvestlige hjørne af Tyrkiet med fantastisk udsigt til hav og omkringliggende bjerge. Et tyrkisk strandparadis, og Marmaris ligger desuden i det, man kalder blomsterbugten, hvor der er grønt til alle sider. En destination, der har meget at byde på.

”Det er selvfølgelig sikker varme og gode hoteller, men det er også et fantastisk prisniveau, hvor man pludselig kan rejse afsted i skolernes sommerferie fra omkring 3.000 kr. pr. person – det er et uhørt lavt niveau,” siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours tilbyder ferier til flere forskellige destinationer i det solbeskinnede Tyrkiet. Foruden Marmaris/Içmeler kan kunderne vælge at købe rejser til feriebyerne Alanya, Belek og Side.

 

Relaterede artikler:

Atter grønt lys til Tyrkiet

Syv af 10 sommerferierejser er booket

Tyrkiet skærper indrejsekrav

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiet atter inde i varmen