Bravo Tours har den tyrkiske feriedestination Marmaris tilbage på sommerprogrammet. Foto: Bravo Tours

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.

Selv om solen skinner fra en skyfri himmel, har danskerne stadig tanker på at rejse sydover i sommerferien.

Hos Bravo Tours oplever man stor interesse for Tyrkiet, men kunderne har tilsyneladende savnet én bestemt feriedestination i det store land: Marmaris.

Charterarrangøren har mærket en høj efterspørgsel på lige netop dén destination, og Marmaris er derfor tilføjet programmet i hele højsæsonen. Ligesom i 2017. Bravo Tours vil derfor flyve til Marmaris fra den 27. juni til den 25. juli.

”Vi må jo bare indrømme, at vores gæster har talt. Selv om solen skinner i Danmark, så savner de Marmaris. De vil rigtig gerne derned og holde ferie – og det giver vi dem nu muligheden for,” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

Smuk ferieby
Marmaris er en smuk havneby beliggende i det sydvestlige hjørne af Tyrkiet med fantastisk udsigt til hav og omkringliggende bjerge. Et tyrkisk strandparadis, og Marmaris ligger desuden i det, man kalder blomsterbugten, hvor der er grønt til alle sider. En destination, der har meget at byde på.

”Det er selvfølgelig sikker varme og gode hoteller, men det er også et fantastisk prisniveau, hvor man pludselig kan rejse afsted i skolernes sommerferie fra omkring 3.000 kr. pr. person – det er et uhørt lavt niveau,” siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours tilbyder ferier til flere forskellige destinationer i det solbeskinnede Tyrkiet. Foruden Marmaris/Içmeler kan kunderne vælge at købe rejser til feriebyerne Alanya, Belek og Side.

 

Relaterede artikler:

Atter grønt lys til Tyrkiet

Syv af 10 sommerferierejser er booket

Tyrkiet skærper indrejsekrav

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiet atter inde i varmen

x

Læs Også

Jysk Rejsebureau udvider igen

Fra årsskiftet får rejsebureauet sit femte salgskontor i Danmark. Og flere kan være på vej, siger direktøren.

Større rejselyst øger travlhed i rejsebureauer

”Det går generelt godt for bureauerne. Danskerne rejser mere, både selv-arrangerede men vi ser også stigninger hos rejsebureauerne,” siger DRF’s direktør.

Nyt solidt overskud i jysk charterkoncern

Ringkøbing-baserede Primo Tours, der i dag er Danmarks femtestørste charterkoncern, kom ud af 2017 med et overskud på 32,7 millioner kroner.

Tunis Rejser opgiver Monastir-flyvninger

Tunis Rejser må droppe charterflyvninger til kystbyen Monastir i Tunesien, da rejseselskabet kom for sent i gang med salget af billetter.

Aktiv ferie med indbygget forberedelse

Ud over selve rejsen får deltagerne sendt et gratis træningsprogram og tilhørende goodiebag i god tid inden rejsen.

Skirejsebureau vil lave firmarejser

Danmarks største skirejsebureau har åbnet særlig afdeling, hvor de ansatte udelukkende skal sælge rejser til erhvervslivet.