Min nye veninde

2
Ejvind Olesen
Ejvind Olesen

WEEKENDKLUMME: Hun har valgt mig som sin VIP kunde, men hun tør ikke rigtigt komme i kontakt, selv om hun giver mig 8.000 kr. i rabat på rejse til Rhodos og Tyrkiet. Hun må da mene noget mere med det!

Af Ejvind Olesen

Jeg har fået en ny veninde. Hun hedder Kristina. Hun har sendt mig sit visitkort med foto. Hun har langt lyst hår. Hun kalder mig kære og fuldt navn, og hun inviterer mig på en eksklusiv VIP-rejse til Tyrkiet og Rhodos. Hvor mange vi bliver, eller det kun er os to, nævner hun ikke.

Hun kalder det en studierejse. Hun ved nok ikke, at jeg har været på Rhodos 38 gange og har studeret det hele igen og igen. Hun skriver også, at det er en af de mest populære studierejser i Europa.

Og så kommer det bedste af det hele. Jeg skal bare betale 990 kr. De resterende 8.000 kr. vil Kristina forære mig, hvis jeg bare tager med. Rejsen varer i 15 dage og alt er betalt, inklusiv ophold på luksushotel, fem stjernet. Hvilket hotel, der er tale om, fortæller Kristina mig dog ikke, men nøjes med at vise mig nogle flotte interiør fotos.

Hvis jeg er frisk, vil hun godt invitere mig ud en aften på Rhodos (spændt på hvor vi skal hen), men vi skal både til græsk aften til show og med drikkevarer. Forhåbentligt får vi også lidt at spise. Men bare Kristina selv er med gør det ikke så meget med resten. Den aften skal jeg dog selv betale 1.000 kr. i stedet for de 1.320 kr. som er den officielle pris.

Jeg skal også betale 1.900 kr. for enkeltværelse, hvis det er til rådighed. Men ellers…

Kristiana har sendt det hele til mig i lukket kuvert som en personlig eksklusiv invitation. Ud fra hendes businesskort kan jeg se, at hun er leder af kundeserviceafdelingen i TSS Danmark. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor hun er blevet så vild med mig. Derfor har jeg også prøvet at ringe til hende.

”Det kan man ikke,” sagde en ung ekspeditør i bureauet i København. Hun kan kun nås på mail. Jeg skrev til Kristina, men hun svarede tilbage på automatpiloten, at jeg kunne ringe på et nummer – det var det, jeg lige havde forladt.

Jeg spurgte igen i ekspeditionen om Kristina virkelig lever og har langt lyst hår. ”Du kan prøve at maile,” var svaret.

Jeg har endnu ikke fået kontakt med Kristina, men min illusion er brudt.

Min nabo holder Billed Bladet, og han har fået det helt sammen tilbud ”Specielt til dig som læser af Billed Bladet”. Nøjagtig samme pris!

Hvorfor er jeg så VIP – Kristina du skylder mig et svar.

God weekend.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Min nye veninde"

Notify of
avatar
Jørn Henrik Jørgensen
Jørn Henrik Jørgensen
Kære Ejvind, Du er ikke den eneste, som har et VIP bekendtskab. Som medlem af COOP Danmark og dermed læser af bladet Samvirke har jeg fået præcis samme VIP-tilbud. Kristina hedder her noget andet, men jeg er dog sikker på, at vi taler om den samme, lyshårede pige med et skandinavisk blik i øjnene. Tidligere har jeg modtaget samme eksklusive tilbud som læser af Berlingske, Weekendavisen m.fl. Forstår, at de respektive udgivere, formentlig med åbne øjne, lægger navn til det pågældende selskabs markedsføring, fordi aviser/ugeblade m.v. tjener penge på distributionen som er et såkaldt indstik. TVs forbrugerprogram har tidligere haft… Read more »
Mette Damgaard Petersen, Embrace Experience Communication

Tænk at den slags kan forekomme i vores oplyste tid, jeg begriber det ikke! Når nu der findes så mange andre bedre måder at markedsføre og kommunikere sit produkt. Men herligt med et godt grin her på en fredag -tak for det, den er delt på twitter. God weekend

wpDiscuz