Ministerium godkender milliard-fusion

new-alaska-virgin-alaska0Alaska Air Group er kommet over ens med US Department of Justice (DOJ) om betingelserne for selskabets køb af Virgin America for fire milliarder dollars.

Det Seattle-baserede selskab Alaska Air Group, der er moderselskab for Alaska Airlines og Horizon Air, er gået ind på at reducere sine code sharing aftaler med American Airlines for at leve op til DOJs antitrustkrav. Til gengæld skal selskabet ikke opgive slots for at få godkendt købsaftalen med det San Francisco-baserede Virgin America.

Fusionen, der blev offentliggjort den 4. april, betyder, at Alaska Air Group køber Virgin America for 2,6 milliarder dollars og desuden overtager gældsposter og leasingaftaler på 1,4 milliarder dollars.

Ifølge DOJ vil restriktionerne for Alaska-American code share “reducere volumen af Alaska-passagerer på American-fly med omkring 50%”. De to selskaber har haft code share siden 1999.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.