Ny græsk destination

Costa Navarino

Med til præsentation af Costa Navarino var bl.a. (øverst fra venstre) Dimitris Michos, chef for Saxo Bank i Grækenland, Theodorides Stephanos, adm. direktør Temes, der bl.a. udvikler luksus resorter i Costa Navarino, adm. direktør Karin Gert Nielsen, Atlantic Link, Henrik Lund, area manager i Norden for Aegean Airlines, den græske ambassadør i Danmark, Mrs. Eleni Sourani og Marina Papatsoni, direktør for marketing & business udvikling Temes.

Bæredygtighed, luksus og olivenlunde. Det er kodeordene for Costa Navarino, der rykker tættere på danskerne fra 16. maj.

Når Aegean Airlines flyver direkte fra København og Billund til Kalamata International Airport på Peleponnes på det græske fastland, får danskerne direkte adgang til de to femstjernede luksusresorter, Westin Resort , Costa Navarino og Romanos, A Luxury Collection Resort.

Den prisbelønnede destination, der er under fortsat udvikling, blev præsenteret på et pressemøde tirsdag i Saxo Banks lokaler i Hellerup. Der var dækket op med klassiske græske specialiteter, og til stede var både den græske ambassadør og repræsentanter for destinationen og Aegean Airlines.

Costa Navarino ligger i Messinia på den sydvestlige del af Peloponnes og byder især på udendørsaktiviteter som golf, cykling, klatring og dykning og lægger også stor vægt på, at det også er en destination for børn. Desuden er der konferencefaciliteter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.