Ny HR-direktør til Rezidor Hotel Group i Norden

Kristoffer Solstad.

Kristoffer Solstad.

Kristoffer Solstad er ny HR-direktør for Rezidor Hotel Group i Norden og bliver dermed ansvarlig for regionens medarbejdere.

”Vi er glade for at byde velkommen til Kristoffer Solstad som vores nye HR-direktør her i Norden. Vores mål er at tiltrække, udvikle og beholde gode talenter, og med Solstads mange års erfaring fra Rezidor og sine kompetencer fra forskellige HR-projekter, er vi overbevidste om, at han er den rigtige til jobbet,” siger Tom Flanagan, Area Vice President hos Rezidor Hotel Group i Norden.

Kristoffer Solstad blev ansat i Rezidor Hotel Group i 2004. Han har haft ledende stillinger i selskabet og undervist på Rezidor Hotel Group’s Business School siden 2007 og er MasterTrainer ved flere af selskabets træningsprogrammer. Derudover har han været med i udviklingen af flere træningsprogrammer.

Kristoffer Solstad har en bachelorgrad med udmærkelse i Hotel and Tourism Management fra Queen Margaret University i Edinburgh og et Certifikat i Strategic Management fra School of Hotel Administration på Cornell University i Ithaca i USA. Han begyndte sin hotelkarriere som regnskabsmedarbejder hos Inter-Continental Hotel Group i London i 1998.

Kristoffer Solstad bliver en del af Rezidor Hotel Groups nordiske ledergruppe med base i Stockholm.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.