Nyhedsportalen urlaub-in-daenemark.net skal hjælpe tyske gæster, som planlægger ferie i Danmark, med at holde sig orienteret sig om nyt fra turisme-Danmark. Arkivfoto.

Nyt medie med danske turismenyheder til tyskerne

Af de 26,7 millioner udenlandske turistovernatninger sidste år i Danmark var 57 procent tyske – i alt 15,2 millioner. Nyt onlinemedie har fokus på turistnyt fra Danmark til de tyske turister.

Potentielle tyske turister, Danmarks klart største turistgruppe, får nu en ny informationskilde når det gælder ferienyheder fra Danmark, også med nyheder de måske ikke har hørt om og kan lade sig inspirere af.

Muligheden kommer via nyhedsportalen urlaub-in-daenemark.net – bag den står den tyske journalist Iris Uellendahl. ”Der sker hele tiden noget nyt som er spændende og relevant for tyske gæster på ferie i Danmark. Meget af det er dog så lokalt, at det ikke når ud over rampen i Tyskland. Det er synd, for rigtig mange tyskere er virkelig interesserede i, hvad der foregår i det danske ferieland,” siger Iris Uellendahl.

Madplan for hele ferien
Tyskere forbereder sig godt før de for eksempel tager på ferie til Danmark. Alt fra madplanen for hele ferien til udflugtsmål bliver forberedt hjemmefra, viser undersøgelse fra VisitDenmark. Og det sker i høj grad på nettet.

”Min portal giver tyske turister aktuelle ferie-nyheder – i modsætning til de tonsvis af generelle oplysninger om seværdigheder og attraktioner, der allerede findes på nettet. De lokale events og aktiviteter har tyskerne hidtil ledt forgæves efter. Det hul udfyldes nu af urlaub-in-daenemark,” siger Iris Uellendahl.

Traditionelt holder mange tyske gæster ferie i et lejet sommerhus på den jyske vestkyst eller tager på storbyferie i for eksempel København.
”Men Danmark har langt mere at tilbyde indenfor blandt andet cykelturisme samt kyst og natur-oplevelser over hele landet. Et andet tema er skuldersæsonenerne – rigtig mange aktiviteter kan styrke danske turismevirksomheder på de enkelte destinationer; det skal bare samles og nå frem til de tyske feriegæster,” lyder det fra initiativtageren til nyhedsportalen urlaub-in-daenemark.net

Relaterede artikler:

Danmark nordisk mester i turist-import

Dansk hygge skal være del af FN’s kulturarv

Ny rekord for udlejning af feriehuse

Fortsat tysk turistboom

x

Læs Også

Dansk sommerhusfirma udvider til Sverige

Danske FeriehusDirect vil også ind på det svenske marked – her lokkes som i Danmark med større andel af lejen til ejeren af huset fremfor formidleren.

Færøerne klar med ny bookingplatform

Turister til Færøerne kan nu bestille udflugter, rundture og meget mere via det nye samarbejde Guide to Faroe Islands, der støttes af øernes turistråd og omfatter 50 udbydere af turismeprodukter på øgruppen.

Højsæson øger omsætning på hoteller og restauranter

Den danske hotel- og restaurantbranche skaber i sommermånederne 6.000 flere jobs og en øget omsætning på 1,5 milliarder kroner, viser ny analyse fra Dansk Erhverv.

Flest danskere på ferie i Uge 29 og 30

Fire ud af 10 danskere på arbejdsmarkedet holdt sidste år ferie i ugerne 29 og 30, som dermed er de mest populære ferieuger, viser ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Dansk Erhverv vil gerne have flere events

Hotellerne i København og Herning fik højere priser end normalt i maj. på grund af VM i ishockey. Direktør i Dansk Erhverv håber på flere af den slags arrangementer.

Danmark nordisk mester i turist-import

De 26,7 millioner udenlandske turistovernatninger i Danmark sidste år var 45 procent af det samlede antal i Norden. I én dansk kommune var fem ud seks overnatninger udenlandske.