Portugal fik 24 World Travel Awards-priser

portugalTURISME: Portugal vandt 24 priser ved World Travel Awards enorme uddeling af hundredvis af europæiske priser. Det er det største antal nogensinde og flere end noget andet europæisk land.

Eksempelvis blev Portugals turistråd, Turismo de Portugal, for tredje år i træk valgt som Europas førende turistorganisation (Europe’s Leading Tourist Board), Algarve blev bedste europæiske baderejsemål. Madeira vandt titlen som bedste ferie-ø, mens Lissabon blev kåret til Europas bedste krydstogtdestination.

TAP Portugal vandt kategorierne “bedste flyforbindelser til Afrika og Sydamerika” og også en af de mere fjollede kategorier – for at have Europas bedste “inflight magazine.”

”Denne store påskønnelse ser vi som skulderklap, der vidner om det kæmpe potentiale, vi har indenfor turismen i Portugal. Takket være målrettet arbejde har vi kunnet vokse konstant de sidste ti år. Vi er alle meget stolte over dette resultat, som inspirerer os endnu mere,” siger Portugals statssekretær for turisme, Ana Mendes Godinho.

World Travel Awards blev etableret i 1993 for at påskønne diverse aktørers arbejde indenfor den globale turistverden. I afstemningen deltager angiveligt tusindvis af professionelle indenfor sektoren. Den 22. udgave af World Travel Awards blev holdt på den italienske ø Sardinien i søndags.