Sammenhæng i tjek ind og bagagedrop

iberia bagageIberia har i Madrids lufthavn Terninal 4 præsenteret en ny service, hvor passagererne både kan hente boardingpas og bagagetags og direkte placere bagagen på transportbåndet uden assistance.

Det nye sammenhængende selvbetjeningssystem er et pilotprojekt, der er udviklet i samarbejde med lufthavnsmyndigheden Aena og Siemens.

“Projektet har til formål at forbedre kundernes hurtige check in i Madrid Barajas Airport. Det forbedrede system er med til at forkorte ventetiden for de rejsende”, siger Nerea Torres, CEO for Siemens Solutions for Airports and Logistics i Spanien.

Enrique Robledo, Iberias direktør i Madrids lufthavn: “Med dette udstyr starter vi i samarbejde med Aena et globalt projekt, som fortsætter hele 2015 for at forenkle rutinerne og sikre større kundetilfredshed”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.