TAP slog alle rekorder i 2012

Da TAP flight TP052 fra Belo Horizonte i Brasilien ankom til Lissabon juleaftensdag, blev en ny rekord slået. Flyet medbragte flyselskabets  passager nummer  10  millioner i 2012. Så mange passagerer har TAP aldrig tidligere haft på et år. 

I følge CEO Fernando Pinto er passagertallet et resultat af en dedikeret- og professionel indsats fra ansatte i alle led, men også af et godt samarbejde mellem TAP og  rejsearrangører over hele verden.

I 2011 havde TAP 9.752.000 passagerer. Juleaften 2012 nåede flyselskabet 10,018,974 passagerer, hvilket er 4,4% flere end  på samme dag i 2011.

De største stigninger opnåede TAP på sine eruropæiske ruter, som voksede med flere end 300.000 passagerer. Kigger man på vækstprocenterne, steg antallet af passagerer på USA-markedet med 19,3% , hvilket ikke mindst skyldes åbningen af ruten til Miami. På ruterne til Afrika var væksten 10,4%.

På ruterne til Brasilien, hvor TAP flyver til 10 forskellige byer, nåede man en belægningsprocent på 83.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.