Toprestauranter, kogeskoler og mad i gaden

Der præsenteres 90 arrangementer på 10 dage, som for eksempel tour de tapas, food walk i Københavns gader, udendørs madskole for børn og fokus på planteriget på Refshaleøen.

Det er syvende gang der arrangeres Copenhagen Cooking i byrummet og på nogle af de bedste restauranter. Et af arrangementerne er ’Nordic Taste’ i Den Hvide Kødby, hvor 30 nordiske toprestauranter byder på smagsprøver og hvor man samtidig kan smage på vin, cocktails og delikatesser.

Et andet arrangement er på Refshaleøen med MAD Foodcamp, hvor man kan møde landmændene bag fødevarerne, deltage i workshops, opleve græssende dyr og et stort frugt- og grøntmarked.

Kogeskoler underviser blandt andet i thai-mad, indisk mad eller kunsten at stege den perfekte bøf. Der er viking dinner cruise på Roskilde Fjord med et moderne bud på vikingetidens måltider.

Hele programmet for Copenhagen Cooking kan ses på www.copenhagencooking.com

Skrevet af Flemming Juul