Tunis Rejser opgiver Monastir-flyvninger

Tunis Rejser må droppe charterflyvninger til kystbyen Monastir i Tunesien, da rejseselskabet kom for sent i gang med salget af billetter.

Fra 21. juni 2018 skulle der være indledt direkte charterfly med Tunis Air fra Københavns Lufthavn til feriebyen Monastir. Ærgerlige omstændigheder har dog gjort, at Tunis Rejser må opgive at gennemføre flyvningerne til Tunesien hen over sommeren.

Rejseselskabet har ihærdigt forsøgt at få solgt rejserne, men markedsføringen blev indledt for sent, hvilket har resulteret i et for svagt salg.

”Vi har været for sent ude med at sælge rejserne, fordi der har været forsinkelse fra flere sider. Vi skulle have begyndt salget allerede i januar eller februar, men en del faktorer har gjort, at jeg ikke har kunnet sætte rejserne til salg før i maj. Og det er selvfølgelig alt for sent,” siger Moncef Barhoumi, direktør i Tunis Rejser, til STANDBY.dk.

”Det er meget beklageligt, både for mig, gæsterne og destinationen. Jeg har knoklet i lang tid på at få arrangeret rejserne.”

Golfrejser i støbeskeen
Tunis Rejser arbejder i stedet på at kunne tilbyde Monastir-ferier senere på året eller til næste år.

”Jeg satser på enten november i år eller februar i 2019, og så bliver det primært for golfentusiaster fra Sverige og Danmark. Tunesien er en interessant golfdestination for mange af vores kunder,” forklarer Moncef Barhoumi.

”Vi vil hurtigst muligt melde ud, hvornår der kommer nye rejser. Det er svært at sige præcis hvornår. Tunesien har altid været en pragtfuld destination for danskerne. Men der har manglet fly-muligheder, så derfor arbejder jeg hårdt på at etablere en forbindelse. Der er absolut et fint potentiale for at få solgt rejser dertil. Vi er klar i god tid næste gang.”

Airbus til vinter
De kunder, der nåede at købe charterrejser til Monastir fra 21. juni, har reageret med forståelse over for aflysningen, lyder det fra Tunis Rejser.

Det var en Boeing 737-600 med plads til 126 passagerer, der skulle have fløjet mellem København og Monastir denne sommer. Til de forventede kommende vinterrejser satser Tunis Rejser på at beflyve Monastir med en Airbus A320 fra Tunis Air med plads til 161 passagerer.

En lidt større dansk charterarrangør, Bravo Tours, har Monastir i deres rejseprogram for sommeren. Her flyves der fra Billund Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Bravo Tours vender tilbage til Tunesien

Charterbureau flyver fra 5 danske lufthavne

Turismen igen på vej til Tunesien

x

Læs Også

DRF i samarbejde med valutafirma

Danmarks Rejsebureau Forening vil tilbyde sine medlemmer bedre valutakurser. ”Det er et meget simpelt system,” siger DRF’s direktør.

Varm sommer mindskede ikke salg af skirejser

”Vi havde godt nok tilbagegang i juni og juli, men det er hentet ind i de første uger af august,” lyder det fra Danmarks største skirejsebureau – der i sæsonen sender 300 fly fra Danmark til Alperne.

Rejsebureau skifter navn

Danske Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser – bureauet er del af Skigroup, Danmarks næststørste arrangør af skirejser. Gruppen tæller tre andre skirejsebureauer, blandt andre Højmark Rejser.

Havudsigt blev til gul mur og elevator til stejl trappe

Man skal holde, hvad man lover, ellers falder hammeren prompte, således også i en kendelse mod Kulturrejser Europa til Kreta for tre ødelagte feriedage.

Atter klar til ski på nichedestination

Danske Sun Tours, der primært gør sig indenfor charterrejser, holder den kommende vinter fast i sin foreløbig enlige skidestination. Der flyves fra både København og Aalborg.

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Næste år tilbyder Danmarks største charterrejsebureau cirka 2.300 pladser på direkte flyvninger fra Bornholm til Sydeuropa. Men der bliver også samarbejde med DAT og Emirates.