Tunis Rejser opgiver Monastir-flyvninger

Tunis Rejser må droppe charterflyvninger til kystbyen Monastir i Tunesien, da rejseselskabet kom for sent i gang med salget af billetter.

Fra 21. juni 2018 skulle der være indledt direkte charterfly med Tunis Air fra Københavns Lufthavn til feriebyen Monastir. Ærgerlige omstændigheder har dog gjort, at Tunis Rejser må opgive at gennemføre flyvningerne til Tunesien hen over sommeren.

Rejseselskabet har ihærdigt forsøgt at få solgt rejserne, men markedsføringen blev indledt for sent, hvilket har resulteret i et for svagt salg.

”Vi har været for sent ude med at sælge rejserne, fordi der har været forsinkelse fra flere sider. Vi skulle have begyndt salget allerede i januar eller februar, men en del faktorer har gjort, at jeg ikke har kunnet sætte rejserne til salg før i maj. Og det er selvfølgelig alt for sent,” siger Moncef Barhoumi, direktør i Tunis Rejser, til STANDBY.dk.

”Det er meget beklageligt, både for mig, gæsterne og destinationen. Jeg har knoklet i lang tid på at få arrangeret rejserne.”

Golfrejser i støbeskeen
Tunis Rejser arbejder i stedet på at kunne tilbyde Monastir-ferier senere på året eller til næste år.

”Jeg satser på enten november i år eller februar i 2019, og så bliver det primært for golfentusiaster fra Sverige og Danmark. Tunesien er en interessant golfdestination for mange af vores kunder,” forklarer Moncef Barhoumi.

”Vi vil hurtigst muligt melde ud, hvornår der kommer nye rejser. Det er svært at sige præcis hvornår. Tunesien har altid været en pragtfuld destination for danskerne. Men der har manglet fly-muligheder, så derfor arbejder jeg hårdt på at etablere en forbindelse. Der er absolut et fint potentiale for at få solgt rejser dertil. Vi er klar i god tid næste gang.”

Airbus til vinter
De kunder, der nåede at købe charterrejser til Monastir fra 21. juni, har reageret med forståelse over for aflysningen, lyder det fra Tunis Rejser.

Det var en Boeing 737-600 med plads til 126 passagerer, der skulle have fløjet mellem København og Monastir denne sommer. Til de forventede kommende vinterrejser satser Tunis Rejser på at beflyve Monastir med en Airbus A320 fra Tunis Air med plads til 161 passagerer.

En lidt større dansk charterarrangør, Bravo Tours, har Monastir i deres rejseprogram for sommeren. Her flyves der fra Billund Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Bravo Tours vender tilbage til Tunesien

Charterbureau flyver fra 5 danske lufthavne

Turismen igen på vej til Tunesien

x

Læs Også

Rejsebureauer kan have billigere lån til rejsekøb

Rejsebureauerne er ofte billigere end banker med lån til sommerferien, siger ny undersøgelse. Fra DRF lyder det: ”man skal se sig godt for inden man låner penge til at købe rejser.”

Jysk Rejsebureau udvider igen

Fra årsskiftet får rejsebureauet sit femte salgskontor i Danmark. Og flere kan være på vej, siger direktøren.

Rejsebureau på hjemmebesøg

”Vi laver alt fra mellemklasse til dyre luksusrejser,” siger initiativtager til nyt dansk rejsebureau, der blandt andet tilbyder at komme hjem i privaten hos mulige kunder.

Større rejselyst øger travlhed i rejsebureauer

”Det går generelt godt for bureauerne. Danskerne rejser mere, både selv-arrangerede men vi ser også stigninger hos rejsebureauerne,” siger DRF’s direktør.

Nyt solidt overskud i jysk charterkoncern

Ringkøbing-baserede Primo Tours, der i dag er Danmarks femtestørste charterkoncern, kom ud af 2017 med et overskud på 32,7 millioner kroner.

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.