United Airlines slutter fred med piloter, men ikke med kabinen

0

United airlines kabine protestFORSKEL: Samme fredag, som United i USA kunne sende positivt budskab om ny overenskomst for 12.000 piloter, fortsatte kabinepersonalet med offentlige protester mod ledelsens manglende vilje til forhandling.

Man skulle næsten tro, at et af verdens største flyselskaber, amerikanske United Airlines, bevidst spillede to store personalegrupper på flyene ud mod hinanden.

Mens grupper af kabineansatte med plakater og protester og aggressive møder med publikum i en snes lufthavne klagede deres nød over manglende gehør fra ledelsen, kom en positiv pressemeddelelse om, at der var indgået en ny overenskomst for 12.000 piloter.

En aftale, som blev vedtaget med meget stort flertal for piloterne, og lovede dem klare forbedringer. Oven i købet næsten et år før deadline for forhandlingerne. Ledsaget af følgende kommentar fra præsident Oscar Munoz: ”Glæder mig, at vi nu skal nu arbejde sammen for at sikre det bedste flyselskab for ansatte og firmaet.”

Hvordan det hænger sammen med 24.000 særdeles utilfredse kabineansatte, som i lang tid har forsøgt at få en ny overenskomst, ”hvor vi også får anerkendelse for vores del i det positive resultater,” melder historien ikke noget om..

I en bisætning fra ledelsen, hvor en række faggrupper loves nye overenskomster, nævnes til sidst, at der (i øvrigt) også mangler overenskomster med kabinepersonalet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz