Vækst for Aeroflot i første halvår

aeroflot-a320-winglets-courtesy-airbusAeroflot Group har præsenteret sine resultater for koncernens første halvår 2015 og fremhæver en 14% vækst i passagertallet og 33,4% vækst i indenrigstrafikken.

Omsætningen steg med 25,8% til 176 milliarder rubler – 17,5·milliarder kroner. Shamil Kurmashov, vice-CEO for Finance, Network and Revenue Management: ”I første halvår styrkede Aeroflot gruppen sin position som førende flyselskab i Rusland med en vækst på 14% i passagertal og 5,8 procentpoint i markedsandel. Det er sket på baggrund af solid indsats hos Aeroflot ruteselskabet og en succesfuld start af Ruslands første lavprisselskab Pobeda”.

”Gruppen har ligeledes haft fordel af ændringerne i konkurrenceforholdene og har taget markedsandele fra udenlandske flyselskaber, der nedsatte deres frekvenser på flere ruter, samt af ringere effektivitet hos russiske konkurrenter”.

“Aeroflot har været fokuseret på optimering, omkostningsreduktioner, øget effektivitet i forretningsprocesserne og den finansielle styring. Vi er overbeviste om, at vi vil mærke fortsat vækst i koncernen i takt med den russiske økonomi forbedres”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.