Vækst for Aeroflot i første halvår

aeroflot-a320-winglets-courtesy-airbusAeroflot Group har præsenteret sine resultater for koncernens første halvår 2015 og fremhæver en 14% vækst i passagertallet og 33,4% vækst i indenrigstrafikken.

Omsætningen steg med 25,8% til 176 milliarder rubler – 17,5·milliarder kroner. Shamil Kurmashov, vice-CEO for Finance, Network and Revenue Management: ”I første halvår styrkede Aeroflot gruppen sin position som førende flyselskab i Rusland med en vækst på 14% i passagertal og 5,8 procentpoint i markedsandel. Det er sket på baggrund af solid indsats hos Aeroflot ruteselskabet og en succesfuld start af Ruslands første lavprisselskab Pobeda”.

”Gruppen har ligeledes haft fordel af ændringerne i konkurrenceforholdene og har taget markedsandele fra udenlandske flyselskaber, der nedsatte deres frekvenser på flere ruter, samt af ringere effektivitet hos russiske konkurrenter”.

“Aeroflot har været fokuseret på optimering, omkostningsreduktioner, øget effektivitet i forretningsprocesserne og den finansielle styring. Vi er overbeviste om, at vi vil mærke fortsat vækst i koncernen i takt med den russiske økonomi forbedres”.