VIA sælger netselskaber

”Vi havde slet og ret for mange mærkevarer”, siger koncernchef Espen Asheim fra VIA til avisen Dagens Næringsliv. Han vil ikke sige noget om kroner og ører ud over, at Gotogate og Flybillet.dk har en samlet bruttoomsætning på en kvart milliard norske kroner årligt.

 

”Vi har haft en proces, hvor vi de seneste måneder har set nærmere på vores 6-8 mærkevarer og fundet, at vi har for mange. Vi enedes om en beslutning om, at vi i fremtiden vil satse på bare to. VIA Travel for forretningsrejser og VIA Tours for ferie og fritidsrejser. Derefter sad vi tilbage med seks mærkevarer, som vi ikke helt vidste, hvor vi skulle placere. Nogle blev lagt ind i VIA Tours og til slut havde vi Gotogate og Flyvillet.dk tilbage”, forklarer Espen Asheim til Dagens Næringsliv.

 

Rygterne om salget af VIA netselskaberne har floreret længe. Stand By spurgte i sidste uge Espen Asheim, om han kunne kommentere rygterne om det forestående salg. Dengang afviste Asheim kategorisk at et salg var undervejs.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.