Wizz Air åbner britisk selskab

Det mellemeuropæiske lavprisselskab har stiftet et selskab i Storbritannien og arbejder på at få en lokal ’operator’s licens (AOC) for at sikre sig, når UK forlader EU.

“Det vil sikre os fortsat drift til og fra UK, selv om der ikke opnår en fornuftig luftfartsaftale med EU under Brexit-forhandlingerne”, forklarer en talskvinde for Wizz Air.

Wizz Air flyver 79 ruter fra ni lufthavne i Storbritannien og dækker 41 destinationer. Det seneste år har flyselskabet haft over syv millioner passagerer på de pågældende ruter – en vækst på 14% i forhold til samme periode sidste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.