Wizz Air får stor base i London Luton

Wizz Air vil udvide sin base i Luton med yderligere fire Airbus A320 fra juni 2018, som herefter rummer fem af Wizz Airs Airbus fly.

Gennem de seneste 12 måneder har Wizz Air haft over 5,5 millioner passagerer på sine Luton-ruter – en vækst på 11% i sammenligning med 2016, hvilket gør selskabet til det næststørste i London-lufthavnen. Wizz Air udvider sin kapacitet med 15% og udbyder i 2018 mere end 6,9 millioner sæder på de 46 ruter til 20 lande.

Som resultat af den betydelige base-udvidelse åbner Wizz Air daglige flyvninger Larnaca på Cypern og Bratislava i Slovakiet, mens der bliver fire ugentlige flyvninger til Tallinn i Estland og tre til Tirana i Albanien og Lviv i Ukraine.

Wizz Air øger med 25%

Wizz Air åbner britisk selskab

Wizz Airs nettooverskud stiger med 28%

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.