Wizz Airs nettooverskud stiger med 28%

Det Central- og Østeuropæiske lavprisselskab kom ud af sit regnskabsår, der sluttede med udgangen af marts, med et overskud på 246 millioner Euro – 1,8 milliarder kroner – hvilket er 28% bedre end resultatet for det foregående regnskabsår.

“Styrken af vores lavprismodel kombineret med vores voksende rutenet og vores øgede indtjening, placerer Wizz Air i en unik position til at udnytte de eksisterende markedsmuligheder for over 300 millioner indbyggere”, siger Wizz Airs CEO Josef Varadi.

Omsætningen steg med 10% til 1,57 milliarder Euro. Passagertallet steg med 19% YOY til 23,8 millioner. Load factor steg med 1,9 procentpoint til 90,1%. Omsætningen for gebyrer steg med 22,7% til 655,7 millioner Euro.

I årets løb er flyflåden udvidet med 12 Airbus A321ceo, så flåden ved udgangen af marts var på 79 fly. Der blev fløjet 486 ruter fra 28 baser, som forbandt 141 destinationer i 42 lande.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.