GDS-koncernen Amadeus er en af de første leverandører med Niveau 3 i IATA’s såkaldte New Distribution Capability-standarden, NDC. Foto: Amadeus.

Amadeus og CWT udvider samarbejdet

Amadeus og CWT har haft partnerskab i flere år efterhånden, og nu udvider de to parter samarbejdet for at sikre endnu bedre kvalitet til de rejsende.

Rådgivere hos erhvervsrejsebureauet Carlson Wagonlit Travel (CWT) vil fremover have adgang til et omfattende indhold på Amadeus Travel Platform – herunder den nyeste teknologi med Amadeus Selling Platform Connect.

Indholdet og de nye værktøjer vil gøre medarbejderne hos CWT i stand til at levere den bedste kvalitet til de rejsende på en mere enkel og effektiv måde – ligesom den personlige service også bliver kraftigt forbedret, hævder bureauet.

“Vi er glade for at udvide vores forretningsforbindelse med Amadeus som en del af vores CWT 3.0-strategi. Det styrkede samarbejde med Amadeus vil hjælpe med at forenkle vores driftsinfrastruktur, muliggøre fælles innovation og fremskynde vores fortsatte globale vækst,” siger Vince Chirico, direktør for globale netværk og teknologipartnere hos CWT.

Idéen med CWTs 3.0-strategi er at strømline de forskellige platforme og processer. Erhvervsrejsebureauet ønsker at blive mere effektive og på den måde levere bedre oplevelser til de rejsende. Og den nyeste teknologi fra Amadeus, der er det mest udbredte reservationssystem i Norden, vil netop være med til at føre CWT hen imod realiseringen af dets strategi.

Førende teknologi
Hos Amadeus ser man frem til det fortsatte samarbejde med CWT om at levere den bedste kvalitet til de erhvervsrejsende.

”I dag leder rejsende efter konsistens, gennemsigtighed og valgmuligheder, og den rigtige teknologi er nøglen til at opfylde disse behov. Vi er glade for at udvide vores langsigtede partnerskab med CWT for at sikre, at de har den førende teknologi, der understøttes af det bedste indhold til at dække behovene hos forretningsrejsende i dag og i morgen,” siger Rajiv Rajian, direktør for Business Travel hos Amadeus.

CWT har for nyligt koblet sig på Amadeus’ NDC-X-program. Programmet samler alle initiativer inden for NDC (New Distribution Capability) fra den internationale luftfartsorganisation IATA. NDC-X-programmet skal teste det nye NDC-flow, hvor man både kan bestille, købe og betale rejser.

Flere IATA-flyselskaber har i de seneste år rullet NDC ud, der således giver mulighed for de rejsende at booke direkte hos de respektive flyselskaber.

 

Relaterede artikler:

CWT-topchef forlader Danmark (opdateret)

Distributionssystem styrker sit NDC-team

Amadeus udbygger samarbejde med Amex

Amadeus udvider i hotelbranchen

CWT laver ny hotelaftale