Amerikanske flyselskaber dropper ruter til Cuba

De to flyselskaber Silver Airways og Frontier Airlines har besluttet at droppe deres ruteflyvninger til Cuba på grund af overkapacitet og usikkerhed om det nye marked.

De to flyselskaber, der er baseret i henholdsvis Fort Lauderdale og Denver var to af de ni flyselskaber fra USA, som startede betjeningen af Cuba i anden halvdel af 2016 efter tidligere præsident Barack Obama havde genåbnet normale relationer mellem USA og Cuba efter mere end 50 år.

Silver fløj med en 34 sæders SAAB turboprop fra Fort Lauderdale til mindre cubanske destinationer, mens Frontier fløj dagligt med en Airbus A320 mellem Miami og Havanna.

Andre amerikanske flyselskaber fastholder deres flyvninger mellem de to lande på trods af flere ’udfordringer’, som det tager tid at udvikle. Men American Airlines har justeret sine flyvninger fra Miami til Holguin, Santa Clara og Varadero fra  to til én daglig flyvning og har skiftet fra en Airbus A319 med 144 sæder til en Embraer E175 med 76 sæder til byerne Camaguey og Cienfuegos.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.