Cimber fejrer 60 års fødselsdag

I dag er det præcis 60 år siden Cimber Air – nu Cimber Sterling – blev stiftet af Ingolf L. Nielsen og som i dag har over 800 flyvninger om ugen og 60 destinationer i hele Europa – som netop er blevet udvidet med en destination i mellemøsten (Tel Aviv).  

 

Ud over at Cimber Sterling tilbyder de mange fødselsdagbilletter, har selskabet skudt en konkurrence i gang, hvor man kan vinde et weekendophold på ens egen fødselsdag – og invitere de tre personer, som man helst vil fejre dagen med.

 

Cimber Air blev grundlagt 2. august 1950 af nu afdøde Ingolf L. Nielsen. I 2009 fik flyselskabet navnet Cimber Sterling.

 

Fødselsdagen fejres med, at man for eksempel kan man komme til Napoli, Rom og Prag fra København for kun 295,- kr. eller til Nice og Rom fra Billund og til Nice, Malaga, Barcelona, Madrid og Split fra Købehavn fra 395,- kr. eller fra Aalborg til Antalya og Oslo, eller fra Billund til Antalya, Paris, Malaga, Dublin, Oslo og Bergen, eller fra København til Sunny Beach, Kreta, Firenze og Mallorca fra 495,- kr.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.