Cimber i dansk offensiv

Med en stigning i passagertallet på 46% i forhold til sidste år har Cimber Sterling besluttet at styrke fire ud af seks danske indenrigsruter. Det gælder Rønne, Karup, Århus og Sønderborg.

 

”Der er hård konkurrence om det danske marked, men vi har vundet markedsandele og har en ambition om at være det førende flyselskab på dansk indenrigs. De nye frekvenser skal ses som et led i den strategi, men vi mener også, at vi har kundeunderlaget til at øge frekvenserne så kraftigt”, siger Jacob Krogsgaard, adm. direktør i Cimber Sterling.

 

Især de forretningsrejsende efterspøger et fleksibelt produkt med mange daglige afgange.

 

”Indenrigsflyvning er vores kerneområde. Vi er kontinuerligt i dialog med vores kunder, og vi ved, at hyppige afgange er en afgørende faktor for deres valg. Vi har en klar forventning om, at vores tiltag bliver taget rigtig godt imod.”, siger han.

 

København-Rønne: Antallet af daglige frekvenser går fra 7 til 10. København-Karup: Antallet af daglige afgange går fra 10 til 12. København-Århus: Antallet af daglige afgange går fra 4 til 6. København-Sønderborg: Antallet af daglige afgange går fra 4 til 5.

 

De nye frekvenser bliver sat i fartplanen efter sommeren, og billetterne bliver sat til salg fra i morgen, den 23. juni.

Skrevet af Flemming Juul