Cimber Sterling får nyt reklamebureau

Flyselskabet Cimber Sterling har afsluttet en konkurrence mellem fire reklamebureauer, der alle oprindeligt var inviteret til at byde på marketingbudgettet for det oprindelige Sterling. Sterling nåede imidlertid at gå konkurs inden bureaukonkurrencen var færdig.

 

Nu har Cimber Sterling, som bygger på dele af resterne i konkursboet, afsluttet konkurrencen, men med et helt femte bureau som vinder. Fra næste uge lanceres således en ny reklamekampagne, der er skabt af det fynske reklamebureau Nørgaard Mikkelsen, der fremover skal varetage marketingkampagnerne for det danske flyselskab.

 

Cimber Sterlings salgs- og marketingdirektør, Bjarne Rasmussen, begrunder overfor bladet Markedsføring valget af Nørgaard Mikkelsen Reklamebureau med, at bureauet har udviklet et kreativt koncept, der er ”100 % i tråd med Cimber Sterlings kundeværdier, og samtidig har den kant der kan differentiere os i markedet”.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.