Cimber Sterling får nyt reklamebureau

Flyselskabet Cimber Sterling har afsluttet en konkurrence mellem fire reklamebureauer, der alle oprindeligt var inviteret til at byde på marketingbudgettet for det oprindelige Sterling. Sterling nåede imidlertid at gå konkurs inden bureaukonkurrencen var færdig.

 

Nu har Cimber Sterling, som bygger på dele af resterne i konkursboet, afsluttet konkurrencen, men med et helt femte bureau som vinder. Fra næste uge lanceres således en ny reklamekampagne, der er skabt af det fynske reklamebureau Nørgaard Mikkelsen, der fremover skal varetage marketingkampagnerne for det danske flyselskab.

 

Cimber Sterlings salgs- og marketingdirektør, Bjarne Rasmussen, begrunder overfor bladet Markedsføring valget af Nørgaard Mikkelsen Reklamebureau med, at bureauet har udviklet et kreativt koncept, der er ”100 % i tråd med Cimber Sterlings kundeværdier, og samtidig har den kant der kan differentiere os i markedet”.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.