Cimber Sterling-luftbro til Prag

Fra 25. oktober kan man flyve fra København til Prag alle ugens dage, på hverdage tre gange dagligt og en gang lørdag og søndag. Ruten bliver fløjet med både Boeing 737 og CRJ-Jet for at imødekomme både lavpris- og forretningskunder.

 

 ”Vi har valgt at satse massivt på Prag, fordi det er en attraktiv destination, som mange danskere  efterspørger – både i relation til forretningsrejser og til ferierejser”, siger salgs- og marketingdirektør Bjarne Rasmussen. ”Det er vores unikke mulighed for at kunne kombinere store og små fly der gør, at vi kan tilbyde et produkt der både tilfredsstiller de forretningsrejsende, og samtidig også de privatrejsende, uanset om det gælder individuel storbyferie, eller større grupper."

 

Rikke Munk Christensen, business development manager siger, at ruten til Prag i dag hovedsageligt betjenes af et tjekkisk selskab, men 69% af efterspørgslen kommer fra Skandinavien. Derfor er ruten naturlig for Cimber Sterling, og målet er primært, at dække det Skandinaviske marked. Derfor er der indenrigsforbindelse til alle daglige afgange fra Sønderborg, Billund, Karup, Århus, Aalborg og Bornholm.

Skrevet af Flemming Juul