Cimber Sterling på rette kurs

Det fremgår, at flyselskabet ville have haft et overskud på en million kroner, hvis det ikke havde været for den islandske askesky i april og maj. Selskabet fastholder forventningerne om sorte tal på bundlinjen ved årets udgang.

 

”Dette kvartal er første skridt på vejen til at bevise, at vores forretningsmodel med store og små fly med et mix af private og erhvervsrejsende er den rigtige. Jeg er meget tilfreds,” siger Jacob Krogsgaard, adm. direktør i Cimber Sterling.

 

Cimber Sterling har formået at imødekomme forventningerne til selskabets resultat. Samtidig har selskabet øget sin markedsandel i Københavns Lufthavn fra 6,1 til 7,4%, og passagertallet er steget med 33%. For femte kvartal i træk oplever selskabet tocifret vækst på de danske indenrigsruter.

 

”Med den positive udvikling i første kvartal, fastholder vi vores helårsforventning samt målet om at gå i plus ultimo regnskabsåret,” siger Jacob Krogsgaard.

 

Selskabet har også scoret historisk højt i en netop gennemført kundeundersøgelse. 83% af Cimber Sterlings kunder er ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med selskabet – en udvikling, som understøtter strategien med at levere et attraktivt produkt til den rette pris.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.