Cimber Sterling vokser i Billund

Sammenlignet med juni måned sidste år, havde Cimber Sterling i juni i år en positiv passagervækst på 21,10% på ruterne ud af Billund.

 
”Det er bekymrende at vi oplever at passagertallet generelt er faldende i Billund. Det er ikke godt for branchen, så det er vi bestemt ikke glade for,” udtaler Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingdirektør i Cimber Sterling, der dog samtidig pointerer:

”Men når dette nu desværre er tilfældet, så glæder vi os dog også over at det er lykkedes os at få en større bid af en mindre kage, om man så kan sige. Vi er overbeviste om at dette ikke mindst er et bevis på at danskerne har taget Cimber Sterling til sig”.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.