Costa del Sol hittede denne sommer

Den spanske feriedestination Costa del Sol stryger direkte ind på førstepladsen på Bravo Tours’ liste over sommerens bedste rejsemål.

Kunderne hos charterarrangøren Bravo Tours har talt: Costa del Sol på den spanske solkyst vinder prisen som det bedste sted at holde ferie denne sommer.

Danmarks tredjestørste rejsebureau har uddelt spørgeskemaer til gæsterne efter afsluttet ferie, og her strøg den spanske charterdestination direkte ind som danskernes favorit.

”Det er jo ikke så mærkeligt, hvis du spørger mig, for Costa del Sol har meget af det hele. Der er gode strande, hyggelige feriebyer, gode restauranter, masser af oplevelser for eksempel i Sevilla, Cordoba og Granada med Al Hambra, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Der er vanvittige golfbaner og ikke mindst en fantastisk storby – Malaga – inden for rækkevidde. Det er på alle måder et komplet rejsemål,” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

På anden- og tredjepladsen over de bedste rejsemål i sommeren 2018 kommer endnu to klassiske destinationer. Bravo Tours-kunderne har således her stemt den spanske ø Mallorca og den græske ø Rhodos ind.

Efteråret er også populært
Costa del Sol har været populær hen over juni, juli og august – i skarp konkurrence med fantastisk sommervejr i Danmark – men danskerne fortsætter med at flyve sydpå til det spanske feriemål også i den kommende tid.

”Det er fantastisk i sommerferien, men kan man vente med at rejse, får man som regel mere dansker-venlige temperaturer, hvor det også er muligt at holde ud at leje en bil og køre på opdagelse. Man får også mere plads på hotellerne og strandene, fordi der er knap så mange, der holder ferie,” siger Peder Hornshøj, der har efteråret som sin personlige favorit på den spanske solkyst.

Kreta og den portugisiske øgruppe Azorerne kommer ind som henholdsvis nummer fire og fem på listen over sommerens bedste rejsemål – hvis man altså spørger kunderne hos Bravo Tours.

 

Relaterede artikler:

Dobbelt så mange bestiller sol til sommer

Bravo Tours får stor vækst til Tunesien

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Charterturismen til Spanien vokser igen

Her er danskernes charterfavoritter