’Danske Færger’ fortsætter

færgeRederiet har genvundet udbuddet om ruterne på Bøjden-Fynshav og Kalundborg-Samsø. Det danske færgerederi vil blive tildelt 10-årige kontrakter fra 2014 på AlsFærgen og Samsø Øst og rederiet er tilfredse med beslutningen, der er helt i tråd med rederiets fortsatte strategiske udvikling.

”Vi er meget glade for, at Transportministeriet har betroet os opgaven. Færgeoverfarterne danner en livsnerve i regionerne og er med til at sikre den nødvendige sammenhængskraft mellem de danske øer og resten af landet”, kommenterer adm. direktør i Færgen, John Steen-Mikkelsen.

Danske Færger afgav i oktober 2012 tilbud på færgetrafikken på Bøjden-Fynshav fra 1. maj 2014 og i marts 2013 på færgetrafikken mellem Kalundborg og Samsø fra 1. oktober 2014.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.