Darwin Airline grounded

Blot én dag efter at være gået i betalingsstandsning har det Lugano baserede regionale flyselskab Darwin Airline fået inddraget sin operators certifikat (AOC) af de schweiziske luftfartsmyndigheder.

Flyselskabet, der havde planer om at fortsætte sine ruteflyvninger under insolvensordningen i Schweiz, mens selskabet blev reorganiseret, skriver på sin hjemmeside, at driftslicensen er blevet ’midlertidigt suspenderet’, hvilket har resulteret i stop for ruteflyvningerne.

I en udtalelse fra de schweiziske luftfartsmyndigheder hedder det, at Darwin Airline fortsat har tilladelse til at wet-lease fly til andre flyselskaber – hvilket flyselskabet selv har sagt, man vil fokusere på, men den faste indenrigsrute mellem Lugano og Geneve er stoppet øjeblikkeligt.

Darwins flyflåde består af seks Saab 2000 og fire ATR 72-500 turboprop.

Darwin Airline i betalingsstandsning

Ny ledelsesstruktur i Etihad

Etihad øger i Europa

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.