(DK) Alsik – The Banqueting & Conference Sales Manager

Jobbet som Banqueting & Conference Sales Manager er en af de vigtigste roller på et hotel da konference- og selskabsfaciliteterne er et af de største indtjeningsområder. Derfor vil du i denne funktion blive involveret i de beslutninger der skal tages på højt niveau og du vil skulle sørge for salget af selskabs-og konferencelokaler samt at arrangementerne forløber problemfrit.

Dette handler lige så meget om mennesker som om mad, så det er vigtigt at du kan lide at arbejde med en bred vifte af kundeemner. Nogle kunder vil være professionelle eventarrangører som er specialister i at booke lokationer til konferencer, receptioner eller udstillinger så derfor vil der være forretning at vinde for os også. Andre kunder vil være nogle der ønsker at booke deres private arrangement hos os hvor nogle af disse arrangementer måske vil være deres livs store dag som for eksempel et bryllup.

Dit job vil være at sikre at alle de involverede afdelinger opfylder enhver kundes ønsker til deres arrangement uanset om de ønsker en lille jubilæumsfest for 50 gæster, et glamourøst bryllup for 120 gæster eller en højtprofileret firmamiddag for 40 gæster eller mere. På Alsik vil alle disse events kunne forekomme på samme dag.

Dine ansvarsområder:

 • Salg af konference- og selskabslokaler sammen med eller uden hotelværelser
 • Planlægning af reservationer
 • Rentable drift af faciliteterne
 • God og velstruktureret planlægning så alle arrangementer forløber perfekt
 • Kompetent brug af computer (her ProTel som Property Management System)
 • Nøjagtig kontrol med de fakturaer der sendes ud samt at de bliver betalt rettidigt
 • Flydende på dansk og engelsk på et professionelt plan samt gerne et 3. sprog også
 • Tæt samarbejde med F&B teamet
 • Briefing af medarbejdere og check af lokale set-up før hvert arrangement
 • Sikre at lokalet er ryddet og klart til det næste arrangement
 • Salg af alle hotellets produkter på tværs af produkter, f.eks spa oplevelser til konferencegæster osv.

Du skal være en Alsik ambassadør og en teamplayer
Tillidsfuldt samarbejde med afdelingslederne og levere det som kunden ønsker. Gode kommunikationsevner så du forstår præcist hvad dine kunder ønsker. Personlig charme når du tager imod arrangører, værter og VIP´s samt at give dine kunder den fulde opmærksomhed.

Fremragende organisatoriske og administrative færdigheder. Et køligt overblik til at håndtere nyopståede forespørgsler og problemer i sidste øjeblik. Et gå-på-mod da du måske vil skulle hyre visuel lyd, lys, en DJ, et band, scener osv. ”Manager on Duty” – rettigheder og ansvarlighed.

Vær forberedt på at møde tidligt og slutte sent når det er nødvendigt – de mindre sociale arbejdstider skal ses mere som et kald end et 9-17 arbejde.

Det er en glamourøs verden og man kommer ikke til at kede sig. Du vil møde mange forskellige slags mennesker og finde en stor tilfredshed i at deres arrangement forløber helt perfekt.

Det er kvaliteten af dine erfaringer som tæller hvilket gør sig gældende for de fleste jobs inden for hotelbranchen. Men enhver form for erfaring indenfor event- og hotelorganisation samt F&B relateret erfaring vil hjælpe dig i dette job.

Ansøgning sendes til Christel Leiendecker – cleiendecker@rimc.dk

Udløber: 25.10.2018